sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mitäs tässä oikein sanoisi...

Juu... Lupasin kertoa tilanteestani parin viikon päästä, kuten kerroin edellisessä postauksessa. Kaksi viikkoa on jo lähestulkoon kulunut. Tilanne on edelleen sama. Olen vain katsonut ja nyt myös lukenut FMA:ta. Brotherhood-kausi on nyt menossa. Löysin myös mangan ensimmäisen osan divarista, joten ostin sen. En oo koskaan ennen ollut mihinkään manga-ja animesarjaan näin koukussa. Panfussa käymisestä ei oikein tuu nyt mitään. Ajatukset on jossakin ihan muualla. (*köh*EdwardjaAlphonse*köh*) Juu, tämä FullMetal Alchemist on juuri se sarja mistä Jenzka-niminen Pandakin piti. Hän on tosin lopannut Panfun jo kauan sitten. Mulle taitaa ehkä tässä nyt pikkuhiljaa käydä samoin. ... Aion siis lopata... :(

Käyn Panfussa luultavasti silloin tällöin, ja elonmerkkejä tulee postauksien merkeissä myös joskus. Blogiini on liittynyt muutama uusi lukija. Lukijoita on nyt huimat 80, mutta olen pahoillani, tästä ei nyt taida tulla enää mitään. Panfu ei tunnu enää samalta kuin ennen. Tämä on jo toinen kerta kun olen loppaamassa, mutta tämä ei ole virallisesti loppaus. :) Toivoa on yhä, minä en aio luovuttaa. Minä palaan vielä joskus! Ja tämä oli lupaus... :')

Nämä eivät ole lopulliset hyvästit. Elän edelleen Panfussa. En ole kadonnut minnekkään. Maailma on vain nyt ihan sekaisin. Jos teillä on kysyttävää tai haluatte vain muuten vain jättää terveisiä, jättäkää vain kommentteja. Kommenttien valvonta pysyy silti päällä.

Tässä vielä eräänlainen muistokortti. Klikatkaa suuremmaksi. ♥

















Minun on nyt aika lopettaa... kiitos kaikesta, rakkaat pandatoverit! :')

♥: - MiniMouse

11 kommenttia:

  1. :( Voi... Toivottavasti palaat vielä, Mini... niinkuin lupasit :)

    Tunnen muuten Jenzkan IRLissä :D Se fanittaa FMata vieläkin :D

    VastaaPoista
  2. Jään kaipaamaan sitä milloin palaat :D <3

    VastaaPoista
  3. Kaikilla on joskus aikansa. Sille ei voi mitään jos ei vain jotenkin kiinnosta. Mutta voi se joskus taas innostaa ja kiinnostaa. Täytyy vain odottaa ja odottaa.. Tai jopa joskus ei ehkä kiinnosta koskaan.

    LauraGirl

    VastaaPoista
  4. Tillervo: Niin. Minulla on kyllä sellainen tunne, että palaan vielä joskus Panfuun. ;) (Mitenkäs silloin viime vuoden joulukuussa kävi... sekään ei ollut lopullinen loppaus ;) Kiva, jos tunnet Jenzkan oikeassa elämässä. Hauska kuulla, että hän fanittaa vieläkin FMA:ta. Täytyy myöntää, että hänen ansiostaan aloin ehkä itsekin fanittamaan sitä, kävin katsokaas hänen uudessa blogissaan (mikä ei siis liity Panfuun) ja siellä oli hiukan puhetta FMA:sta. Vaikutti kiinnostavalta, niin päädyin tutustumaan kyseiseen sarjaan, ja jäin koukkuun :)! Kerro Jenzkalle terveisiä, harmi etten ehtinyt olemaan oikeastaan kovin paljon hänen kanssaan tekemisissä Panfussa.

    ♥LauraGirl♥: Olet oikeassa. ♥ Kiitos kommentistasi. :')

    VastaaPoista
  5. Surullista Minimouse. :O Toivottavasti teit oikein... Mulla olis tosin vähän samanlaista asiaa... Ku oma blogin poistettiin kauniista syystä koko googlesta!! :O Aattelin vaan kertoo, et menen nyt HYVIN pitkälle tauolle. Saattaa olla et bloggaus loppuu tähän... x.x Panfua en loppaa, mut en vaan jaksa alottaa kaikkee alusta... (kiitä Googlea)
    >:( Murr... Jokatapauksessa, jos sua kiinnostaa nii täs on mun uuden blogin osote: nampanpanfublogi.blogspot.com Jos viitsit tulla lukijaks, autat mua tosi paljon. ;)
    -Namppa

    VastaaPoista
  6. Ymmärrän...
    Kuten varmaan tiedät, loppasin minäkin panfun jonkin aikaa sitten. Tulin kuitenkin vain osoittamaan kiitollisuuttani, eli kiitos sinullekin panfu hetkistä. ::)
    Tää kommentti on myös todiste, etten oo vielä unohtanut sua <3 Enkä tuu unohtamaan :'')

    Rakkaudella; Musi

    VastaaPoista
  7. Tylsää Minimouse. En halua roikkua sinussa kiinni, tulla tykkään sun blogista kauheasti. Sori, kun en kommentoinut blogiisi useasti :/ . Kerron miksi, kesällä minä meinasi lopata blogini mutten ONNEKSI lopannut. En voi katsos elää ilman Panfua, tai blogiani. Luin blogiasi, aktiivisesti silloin kun jaksoin kirjoittaa blogianikin. Mutta aina ehdin kirjautua ulos bloggerista ennenkuin tulin blogiisi, enkä enää jälkeenpäin jaksanut kirjautua sinne uudestaan.

    Mutta kaikilla on aikansa, niinkuin LauraGirl sanoikin. En voi mitään että tämä MAHTIS blogi lopettaa.

    Jään odottamaan sitä milloin palaat:)

    VastaaPoista
  8. Tiedän sun tunteen... joskus aina se päättää tien...
    joskus mullekkin käy sellanen "Tää Panfu on niin ärsyttävä" tunne.
    noh jäät aina sydämmeeni ja nähään joskus! En mä vielä hyvästelyrunoja laita,koska en oo varma loppaatko.

    Roosamarsi <3

    VastaaPoista
  9. Namusiili: Harmi, kun blogisi poistettiin. Typerä Google >:( Voin käydä vilkaisemassa blogiasi. :)

    Musi: Kiitos! Minäkään en ole unohtanut sinua. :)

    Xalia: Ei se miitään. En itsekkään kommentoi(nut) muiden blogeja kovin usein. Palaan kyllä vielä, jos siltä tuntuu. Tosin tällä hetkellä en ole vielä oikein varma mistään. Nähdään Panfussa myöhemmin, jos joskus vielä innostun! ♥

    Roosamari: Juu, ei ole varmaa loppaanko. (Tai no siis tämä loppaus alkaa kyllä olla nyt virallisesti varma, mutta saatan silti vielä palata joskus. :)

    Kiitos kaikista kommenteista. ♥ Jättäkää toki lisäkin, jos siltä tuntuu. :')

    VastaaPoista
  10. MiniMouse et varmaan tunne mua mutta lähetän silti.On kovin kurjaa kun lopetat.Mutta olen sinun ihailiasi. ;D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: I'm back! :D Palasin marraskuun lopussa Panfuun, ja jatkan blogiakin taas aivan normaalisti. (^_^)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.