perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ette arvaa kenet tapasin tänään! O_O

ELLAN! MÄ TAPASIN ELLAN! Sori capsi, mut oon niin iloinen! Unelmani toteutui! Kannatti lähteä Bugsyn kanssa kävelylle ;) Sain napattua yhden kuvankin.













Sori ku Ellaa ei näy kunnolla. ♥♥♥ Oon niin onnellinen! Sitten pitää vain odottaa, milloin tapaan Maxin. :)

9 kommenttia:

  1. Moi!täällä MELODYSTAR.Mäkin oon panfussa, mutta hieman onnettomana, kun inhottaa, että vain kultapandat saavat ostaa vaatteita ja kalusteita.:(Mutta parasta tottua.Mun pandan nimi on paulaNoora.:)

    VastaaPoista
  2. Joo, se on kyllä inhottavaa. Tai kyllä se mulle kävis, jos kultapaketin vois maksaa ihan tavallisella pankkikortilla, koska meillä ei oo luottokorttia >_<

    VastaaPoista
  3. Moi jälleen!Haluaisin pyytää sua kamuks panfussa,kun mielestäni sinä olet kiva.:) Mullakin on omat sivut.Tässä on sivuni osoite:http://www.webbisivu.com/Musa-melodystar/

    VastaaPoista
  4. Kyllä se käy. Olen yleensä Panfussa näihin kellonaikoihin: aamulla kello 8-9, päivällä kello 12-17 ja sitten joskus illalla vähän enne kaheksaa. Käyn joka päivä ainakin aamulla, sillä silloin saan olla rauhassa koneella, mutta yleensä olen milloin sattuu.

    VastaaPoista
  5. Hyvä!Mäkin käyn joka päivä panfussa.:D Tänään olen suorittamassa yhtä tehtävää ja saan tänään uikkarit pandalleni.Hups!Mulla onkin toinen niminen panda.Unohdin, että jossain muualla käytin PaulaNoora nimeä.Mun pandan nimi onkin FionapandaFairy.
    T:Melodystar

    VastaaPoista
  6. OK. Katsotaan jos joskus tavataan Panfussa.

    VastaaPoista
  7. Moi minimouse tulisitko sä käymää mun blogissa se on jo aika uus tein sen tänää mut miten voi ottaa kuvan omaan blogiin kertositko! sulla on mahtava blogi moro Tassutellen Uniella

    VastaaPoista
  8. Voin käydä katsomassa. :) No jos haluat ruutukaappaus-ohjeet, niin joissakin koneissa se tapahtuu eri tavalla. Minun täytyy esimerkiksi painaa vain yhtä nappulaa, PrtScn, mutta joissakin koneissa pitää paina useampaa nappulaa. Valitettavasti en tiedä mitkä ne nappulat ovat, mutta ainakin tuota PrtScn nappulaa pitää painaa. Jos et tiedä, missä se on, niin se on yleensä aika ylhäällä näppäimistössä. Kysy lisää apua tarvittaessa.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.