keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Triplakultis!

Muiii, Pandat! Luin juuri Panfun blogista, että huomisesta (torstaista) lauantaihin on kultis! :o Siis kolme päivää peräkkäin! OwO Oooh, toteutuukohan mun toive joskus, että Panfussa olis kultapandaviikko?? :D Ei ehkä nyt sentään, paitsi eihän sitä koskaan voi tietää... ;)

Näin muuten tässä yksi päivä sitten unta, että jokaiselle Panfun pelaajalle annettiin 40 päivän kultapaketti O_O Wuu, sehän vasta olis mahtavaa, jos joskus toteutuis x)
Laitan tähän loppuun vielä yhden piirtämäni hiiren, väsäsin sen pari kuukautta sitten Paintilla.




















- MiniMouse, se Panda, joka rakastaa piirtämistä.

6 kommenttia:

  1. Jee! Tänään se päivä nyt sitten on! Ja mullahan se tässä tosi kivaa kun en edes osaa kunnolla pelata Panfua!!! Jaa no kai se nyt ihan kivaa on olla kultapanda. x)

    VastaaPoista
  2. Niin siis tuo I. Tarkoittaa että olen Izha :)

    VastaaPoista
  3. Izha: Okei (: Mukavaa, että olet tännekkin ja Panfuun sattunut eksymään ;D

    VastaaPoista
  4. tosi tosi ihana piirros :D :) XD

    VastaaPoista
  5. katriina: Kiitti, siinä ei mennytkään kovin kauan, kun tein sen =D

    VastaaPoista
  6. oi sori kun en ole kirjottanut mun blogiin mut en oikee voi sille mitää koska en löydä sitä sieltä oli varmaan turhaa tehä oma blogi no!jaa! mut kanttiii laittaa toi ohje sillä tää oli vaan sattuma kun sain tän enmä osaa laittaa kommenttii oikeesti moikka!!!!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.