perjantai 2. syyskuuta 2011

Syksy on saapunut

Eilen alkoi syyskuu, joten voidaan siis jo virallisesti sanoa, että syksy on saapunut. ;) Lehdet alkavat kellastua ja putoilla puista, sieniä alkaa ilmestymään maahan jne. Mulla alkaa myös harrastukset ensi viikolla, kokkikerhoa olenkin harrastanut jo 4 vuotta, ja aloitan nyt myös sählyn. (Tosin lajin virallinen nimihän on salibandy. ;) Meillä oli koulussa eilen liikuntatunnilla kuulantyöntöä. Minä on oikein osaa työntää sitä, joten heitin sen joka kerta xD Ei se kyllä kauhean pitkälle mennyt.

Tämän viikon Panfu ekspertti on valittu, tällä kertaa hän on pepsineea. Onnea!
Kuukauden bloggarit on myös valittu, Elokuussa Ellan ja maxin mielestä tittelin ansaitsivat Taffel (joka valitettavasti loppasi juuri eilen :(   ), Hannispanda ja Lyndsay. Onnea!! :)
Tikkaria ei näy, ei (vielä), mutta enhän minä sen tikkarin takia kirjoita, vaan teidän ja minun itseni iloksi! ;) Muistakaa kaikki, että Vaikka ette pääsisikään Kuukauden bloggareiksi, ei kannata luovuttaa! Jatkakaa eteenpäin pystypäin, niin pääsette kyllä aivan varmasti vielä joskus huipulle!

Toissapäivänä selvisi vihdoin, mikä siellä linnan aulassa oikein kummittelee. Lopulta selvisi, että Amaluran rakkaustarina-tehtävän lehmäkummitushan se oli. Tässä hieman kuvia:















Tehtävästä sai sitten palkinnoksi tämmöisen lehmäasun:












Panfuun tuli eilen uusia vaattaita, jotka ovat tällä kertaa merirosvoaiheisia.
En nyt jaksa laittaa niistä kuvaa, kun tuli jo riittävästi kuvia jo tähän postaukseen. ;)

Ellan ja Maxin blogiin tuli eilen myös uusi kisa, jossa piti suunnitella T-paita aiheesta rauha. En itse varmaan tälläkään kertaa osallistu, vaikka palkinnot vaikuttaakin oikein kivoilta. ;)

Tänään Ella ja Max kertoivat Panager-kummituksen menneisyydestä. Tarinan toinen osa kerrotaan huomenna.

Tassuittain,
- MiniMouse

4 kommenttia:

  1. Sait multa blog i liken. Käy kahtoo mun blogista.

    VastaaPoista
  2. Sait meiltä Blog I like Awardsin ;) Käyppäs blogissa!
    T:Nikke111

    VastaaPoista
  3. Kiitti molemmille! Olen saanut myös Jadettarelta yhden Blog I like Awardsin, niin vois tässä kohta tehdä sen postauksen. ;)

    VastaaPoista
  4. Moiiii!
    Olet saanut minulta Blog I like-Awardsin! ossa on vanillapanfu.blogspot.com
    vanilla13

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.