tiistai 30. elokuuta 2011

Blog I like Awards #2

Heippa! Sain tässä pari päivää sitten Blog I like Awardsin Vaniljalta. Kiitos todella paljon, tämä on jo toinen Blog I like Awards jonka olen saanut. Edellisen sain siis Tillervolta.

Tämmöisen "arvostelun" Vanilja minun blogistani sitten kirjoitti :)
MiniMousen panfu-blogi, koska siellä on mukava ja selkeä ulkoasu, hienoja kuvia, ja selkeästi luettavaa mukavaa tekstiä. Tämä blogi on mielestäni todella hyvä, enkä ajattele siitä mitään vastenmielistä.
















En tällä kertaa vastaa ollenkaan niihin kysymyksiin. Voitte käydä katsomassa vanhat vastaukseni klikkaamalla tästä.

Nyt sitten jaan tämän taas kolmelle sauraavalle, olkaa hyvät! ;)

Aivan Panfu ♥ jota ylläpitää KataOmg. Katalla on tosi hieno ja selkeä blogi, ja hän tekee aivan mahtavia videoita! Kata on saanut Kuukaudenbloggaritikkarin jo kauan sitten, ja on sen kyllä ansainnutkin!

Anzun Panfu-blogi Anzu blogi on tosi siisti ja siellä on kaikenlaista hauskaa luettavaa. Postauksia tulee joka päivä, mikä on sekin tosi hyvä juttu. Anzu on muutenkin tosi kiva tyyppi. :)

Tillervon Panfu-blogi Tille on saanut jo vaikka kuinka monta Blog I like Awards-palkintoa, ja on itse aloittanutkin koko homman, mutta sehän tarkoittaa ainoastaan sitä, että hänen bloginsa on huolella tehty ja siitä pidetään tosi paljon. Tillervon yläkuvat ovat upeita, ja hän on todella hyvä piirtämään. Blogissa on monta kivaa sivua, joista löytyy jokaiselle jotakin tekemistä.

Tässä vielä koko touhun ohjeet:


Blog I like AWARDin säännöt: 
Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kero perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki
Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka on sen jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!
 
_________________________________________________________________________________
Sitten mennäänkin jo muihin juttuihin.

Ella ja Max kertoivat juttunsa siitä, kun kävivät katsomassa, kuuluuko linnan aulasta todellakin karmivia ääniä. Huomenna saamme lopulta selville, että mikä siellä oikein "kummittelee."

Huonekalukuvastoon on tullut tänään uusia kalusteita, jotka ovat merirosvoaiheisia.













Vaihdoin eilen blogin yläkuvan ja ulkoasun. Kokeilin tehdä vaihteeksi läpinäkyvää yläkuvaa, ja ihan hyvähän siitä tuli. Latasin myös muutaman uuden fontin Gimppiin.

Terkuin,
- MiniMouse

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.