tiistai 23. elokuuta 2011

Huomenna päästään ratsastamaan! :)

Moi! Sori kamalasti, en ole nyt viikkoon kirjoittanut mitään. (Lukuun ottamatta sitä, että olen aloittanut Panfun paikat-sivun tekoa. :) En ala kaikkia uutisia tähän enää kirjustamaan, mutta yritän suurimman osan silti tunkea tähän postaukseen mukaan. Aloitetaan täysin uudesta jutusta Panfussa: Viikon Panfu-ekspertti! Joka viikko yhtenä päivänä Panfun blogiin tulee eräänlainen kysymys. Kysymyksen vastaus laitetaan kommentteihin, ja kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kiva palkinto! Palkintona on aina Panfu-ekspertin hattu sekä jokin muu tavara, joka vaihtuu joka viikko. Tällä viikolla palkintona on tähtilamppu.

Panfun maailmanparantaja-kisan finalistit ovat tulleet myös blogiin. Ehditte vielä tämän päivän aikana äänestää suosikkianne.

Huomenna pääsemme ratsastamaan yksisarvisella. Muistakaa mennä siis satulantekijän (eli Henryn) luokse tallille. Kuvastoon on tullut tänään aiheeseen liittyviä tavaroita. Nyt voitte sisustaa majanne hevosaiheisilla tavaroilla!
















Muuta asiaa minulla ei nyt tainnutkaan olla. ;)

- MiniMouse, joka tahtoo tivoliin, vaikka se ei juuri nyt ole mahdollista. (Pääsen tivoliin vasta 9 kuukauden kuluttua...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.