tiistai 16. elokuuta 2011

Back to school!

Moi Pandat! http://codex.wordpress.org/images/c/c0/icon_smile.gif Kuten lupasin teille jo eilen, kerron nyt tänään hieman siitä ekasta koulupäivästäni.

Minulla alkoi koulu klo 9. Heräsin silti jo 7.00 syömään aamupalaa. Ehdin aamulla käväistä myös Panfussakin, joten tein jo tämän viikon viikkotehtävän. Kun kello oli 8.45, lähdin polkemaan pyörällä koulua kohti. Minulla on koulumatkaa hieman alle kilometri, joten matkassa ei kestänyt kovin kauan. Kokoonnuimme luokkamme kanssa koulun pihalle ja suunnistimme sisälle uuteen luokkaamme. Koulumme on nimittäin ollut remontissa viimeiset pari vuotta, joten pääsimme siis vähän niin kuin "täysin uuteen kouluun". Luokkamme oli itse asiassa aika pieni, mutta kyllä sinne ihan hyvin mahtui koska luokallamme on alle 20 oppilasta. Meillä oli myös uusi opettaja, koska vanha opettajamme jäi keväällä äitiyslomalle. Saimme päivän aikana pari uutta koulukirjaa ja tutustuimme "uuteen kouluun". Olimme saaneet muutaman uuden luokan, esim. luonnontieteiden luokan jossa tehdään fysiikan, kemian ja biologian juttuja. (Jännää, vähän niin kuin ylä-asteella, vaikka olenkin vasta 6. luokalla. http://codex.wordpress.org/images/4/4b/icon_wink.gif ) Ja koska mulla taitaa olla nyt jokin hinku saada teidät kateellisiksi, niin sanon vielä, että meillä on kaksi ensimmäistä viikkoa koulua joka päivä kello 9-12 (3 tuntia), koska opettajat järjestelevät hieman tavaroita iltapäivisin. Siinä se sitten koulusta.

Koska tämä on Panfu-blogi, siirrymme nyt Panfuun. Horst Heringin luona on tämän viikon viikkotehtävä. Hänelle pitää käydä kalastamassa kalaa Fish'n Fish-pelissä. (En tiedä kirjoitinko pelin nimen oikein xD) Häneltä saa sitten palkinnoksi joitakin kalajuttuja ja kalanaamarin. Tämän viikon huonekalutkin ovat kala-aiheisia:















Panfun chat-ajat ovat nyt vaihtuneet arkiaikoihin. Eilen ne olivat vielä nimittäin kesäajoissa. Eli tästä lähtien chat on siis auki seuraavasti:
Maanantaista perjantaihin - Kello 13-21.
Viikonloppuisin ja loma-aikoina - Kello 9-21.

Panfuilemisiin,
- MiniMouse

2 kommenttia:

  1. Blogissani olisi sulle tärkeää asiaa. Käythän katsomassa? (Siis uusin postaus...) :DD

    VastaaPoista
  2. Juu, kävin jo katsomassa ja tein jo sen postauksenkin. :D

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.