maanantai 15. elokuuta 2011

Viimeinen lomapäivä

Jepulis. Huomenna se alkaa. Koulu. Teillä suurimmalla osalla jotka luette tätä nyt on varmaan jo alkanut koulu, mutta mulla alkaa se huomenna. Uusi koululaukku onkin jo mulla pakattuna, ja kynät ja kumit yms. ostettuna. Siivosin eilen muuten myös huoneenikin. (LUE: Edellisestä huoneen siivoamisesta on aikaa... hetkonen... vuosi!!!! O_o Se olikin kyllä perusteellisen siivouksen tarpeessa! :D ) Huomenna menen siis 6. luokalle. Omg, vastahan tässä oltiin ekaluokkalaisia! 8D

Voisimmekin ehkä siirtyä jo Panfuun? Perjantaina oli Kultispäivä. Ette kyllä ikinä ukso tätä, mutta meikä otti silloin vain yhden kuvan! Laitan sen postauksen loppuun, koska siitä hirviöpierusta on muodostunut jo perinne. xD Perjantaina Karibian rannalla oli myöskin Hawaiji-bileet, joista en sitten tietenkään muistanut ottaa kuvaa... Ella ja Max ovat päässeet perille Japaniin Robbyn luo, ja kirjoittelevat kuulumisiaan sieltä Panfun blogiin. Lauantaina en ehtinytkään käydä ollenkaan Panfussa, koska kävin Tuurin kyläkaupassa (jo toisen kerran tänä kesänä). Eilenkään ei oikeastaan mitään kummempia Panfussa tapahtunut, paitsi että tasokone toimi. Tänään Brunon ravintolassa on bileet. Ranskiskemuissa soi klassinen musiikki.


.





















 :D

Minun pitäisi alkaa pikkuhiljaa avaamaan sitä kopiointisivua, lupasin tehdä sen viime viikolla, mutta taitaa nyt venyä tähän viikkoon.

Huomenna kerron koulun jälkeen hieman tunnelmia ekasta koulupäivästä. ;)

Tassuittain,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.