sunnuntai 28. elokuuta 2011

En keksi otsikkoa :'D

Moikka! Pääsi taas venähtämään tämä kirjoitusväli, aion postata jo keskivviikkona, mutta pääasiahan on, että kirjoitan ainakin pari kertaa viikossa. Aloitellaanpas sitten kuluneen viikon Panfutapahtumilla. :3

Keskiviikkona Mr. Horseyn ja satulantekijän luona piti käydä, jotta saisi yksisarvisen satulan. Tässä ottamani kuvasarja keskiviikolta.














Henryltä sai sitten sellaiset keltaiset hansikkaat, joilla yksisarvista piti silittää. Kamarialta piti myös käydä hakemassa erästä yrttijuttua. Ratsastamaan pääsi kumminkin vasta torstaina, kun satula oli saatu valmiiksi. Kultajäsenet saavat satulan ihan omakseen, mutta tavikset voivat käyttää sitä vain 5 päivää. Tää on sitten niin epistä! :(

Tämän viikon Panfu-eksperttikysymyksen voitti Hauska. Onnea! Panfun maailmanparantaja kisan kärkikolmikko taas oli: 1. sija canidi2, 2. sija noras ja 3. sija Tillervo. Onnea heillekkin! :)

Kamaria oli kuullut tässä pari päivää sitten ääniä linnan aulasta. Max ja Ella (jotka ovat muuten juuri palanneet Japanista Panfuun) ovat myös käyneet tutkimassa asiaa. He kertovat tarinan loppuun huomenna blogissaan.

Kuukauden bloggarit julkistetaan viimeistään keskiviikkona. Jännitys tiivistyy! ;)

Sitten voitaisiin mennä blogini asioihin? Ok, mennääpä sitten. :) Yläkuva ja ulkoasu pitäisi vaihtaa keskiviikkoon mennessä. Tällä kertaa en piirrä itse yläkuvaa, vaan teen sen kokonaan koneella. Ulkoasusta ja yliksestä tulee syksyisiä. Panfun paikat-sivua yritän myös jatkaa, sitten kun se on saatu valmiiksi, alan tekemään sitä (luultavasti) kauan odotettua Kopioitavaa-sivua.

Että tämmöistä tällä kertaa, menenkin tästä nyt Panfuun kun en ole vielä tänään ennättänyt siellä käymään,
Tassuittain,
- MiniMouse

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.