torstai 11. elokuuta 2011

Bileviikko! :D

Moi! Tällä viikolla Panfussa juhlitaan. Huomenna, eli perjantaina on Kansainvälinen nuortenpäivä. :D Sen kunniaksi Panfussa järjestettään juhlat 4 eri paikassa. Eilen ehdimmekin jo juhlia maauimalan Reggae-bileissä, mutta tänään on luvassa trooppiset viidakkobileet. :)

Kuvia eiliseltä ja tältä päivältä:







Yoyo oli eilen kertomassa kaupungilla lisätietoa bileistä.














Allasbileet. Ihan aamusta porukkaa oli jo suhtkoht normaalisti, mutta sitten sitä porukkaa alkoi kerääntyä ruuhkaisimmalle serverille. Mulla alkoi sitten mennä siinä vähän hermot, kun kokoajan kaikki laittoi joitakin hymiöitä, niin päätin vaihtaa serveriä. Bollywoodissa ei ollut porukkaa sitten melkein yhtään. Bileissä olikin siellä alle 10 Pandaa! :D















Tämänpäiväiset juhlat. Viidakkobileisiin ei ollut nyt aamusta oikein vielä porukkaa paljon tullut, joten taidan mennä päivemmällä taas uudestaan Panfuun juhlimaan. ;)

Panfussa tarrojenkeruu loppui tämän viikon tiistaina. Viimeisen tarran sai Paul The Kidiltä...














( Mistä lähtien minun nimeni on ollut $$playername$$ ?)





















... mutta vain, jos voitti hänet kivi-paperi-sakset-pelissä. Itse voitin hänet jo ensimmäisessä pelissä.

Ne, jotka olivat keränneet kaikki tarrat, saivat vielä Jay-Pealta pelaajakortin taustan. (Kaikki saivat toki myös Panfun lippu-tarran.) Ja minähän en sitten tietenkään tuota hienoa pelaajakortin taustaa saanut. -.-' (Koska jäi se aarrearkkutarrakin saamatta.)

Ella ja Max ovat jo aivan pian perillä Japanissa. Max oli lähettänyt viestin tästä Kamarialle.
Viesti oli tämmöinen:
Moro Kamaria! Matka on menny hyvin (paitsi,et mä oon merisairas :( ). Me ollaa ihan koht peril Japanis, siistii! Täält näkyy jo Fujisan-vuori, vaik onki kyl tosi sumuista. Sano Pandoille “Tassuittain”! :) Maxiliini

Panfuun tuli eilen myös se uusi kilpailu. Minä aion nyt kyllä osallistua siihen! :D

Blogiini on aivan pian tulossa Kopioitavaa-sivu, mistä voi sitten tilata yläkuvia tai kopioida lukijanappuloita ym. Osion valmistumisessa menee vielä vähän aikaa, aion aloittaa sen tekemisen tällä viikolla. Kun se sivu on saatu kuntoon, alan uudistamaan Panfun paikat-sivua. :)

Tassuittain,
- MiniMouse

P.S. Melkein unohdin kertoa vielä yhden uutisen! :D Panfussa on huomenna Kultapanda-ja tasopäivä!

1 kommentti:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.