keskiviikko 17. elokuuta 2011

Blog I like

Kiitos todella paljon Tillervolle, jolta sain tälläisen Blog I like Award-palkinnon. :)

MiniMousen blogille, koska siellä käydessäni tulen aina hyvälle tuulelle! =D Uusia postauksia tulee tiuhaan tahtiin, ja niitä lueskellessa aika menee mukavasti. Ulkoasu tällä blogilla on omaperäisen hieno ja selkeä :D

















Palkinnon saajan tulee vastata kolmeen kysymykseen. Tässä vastaukseni kysymyksiin:

Kuinka aloitit bloggaamisen?
Alunperin idan Panfu-blogiin sain Ellan ja Maxin virallisesta Panfu-blogista, mutta myös anskumuru ja monet muut silloiset Panfu-bloggaajat innostivat minua Panfu-blogin aloittamiseen. Tämän blogin pidon aloitin siis heinäkuussa 2010. Ennen tätä blogia minulla on ollut useampikin blogi, joten blogimaailma oli minulle jo ennestään tuttu.

Mistä pidät eniten bloggaamisessa?
Kommentteja on aina kiva saada, mutta myös itse kirjoittaminen on tosi mukavaa. :) On myös kiva huomata, että todella moni Panda lukee blogiani, ja siksi Panfussa blogiani kehutaan usein, ja kaikki kertovat miten paljon he pitävät blogistani.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Olen ajatellut tehdä Kopioitavaa-osiota blogiini, sekä Panfun paikat-sivu onkin jo tällähetkellä remontissa. Myös muita uusia sivuja olisi mukava tehdä, mutta katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! ;)

Nyt sitten jaankin tämän palkinnon kolmelle seuraavalle, ja tässä he tulevat:


Namusiilin Panfu-blogi Namusiilin blogi on tosi kiva, uusia postauksia tulee riittävän usein, ja tekstit ovat sopivan pituisia. Tykkään tosi paljon myös Namusiilin muokkaamista kuvista, ne ovat tosi värikkäitä ja hienoja. :)

lili100 ja pikkusiili10 panfu blogi Lilin ja Pikkusiilin blogi on todella selkeä ja sieltä löytyy kaikenlaista kivaa puuhaa. Tekstejä tulee tässäkin blogissa riittävän usein. Ulkoasu on tosi selkeä, eikä siihen ole tungettu mitään ylimääräisiä tilpehöörejä.

Panfu sanomat Panfu6b:n Panfu blogi on myös selkeä ja sieltäkin löytyy kaikki tarvittava. Postaukset ovat melko lyhyitä, mutta ytimekkäitä, joten kaikki tarvittavat asiat tulevat kyllä selville. :) Kuvat ovat täälläkin tosi hienoja. Ennen kaikkea tosi kiva blogi. (:

Blog I like AWARDin säännöt:  

Kun saat Blog I like Awardin
  • kopioi se oman blogisi postaukseen
  • kerro keneltä sen sait
  • vastaa kolmeen kysymykseen: Kuinka aloitit bloggaamisen? Mistä pidät eniten bloggaamisessa? Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
  • kerro perusteluineen mille kolmelle blogille jaat sen edelleen (yritä keksiä erilaisia perusteluja)
  • ilmoita näille bloggareille kommenteissa, että voivat kopioida merkin ja nämä säännöt omaan blogiinsa
  • Lisää jokaisen blogin linkki
              Awardin voi antaa myös sellaiselle blogille, joka on sen jo saanut. Jos saat sen uudelleen, voit antaa sen taas kolmelle blogille. Voit liittää Award-merkin pysyvästi oman blogisi sivupalkkiin. Ja muistakaa, että koska Awardia saa jakaa vain rajallisen määrän, ei kaikille hienoille blogeille sitä voi kerralla antaa!

              Että tämmöistä tällä kertaa. :)

              Tassuittain,
              - MiniMouse

              1 kommentti:

              1. Moi MiniMause! En nyt oikeen tajua tätä juttua, ku musi anto mulle tollasen samanlaisen... Apua kiitos. :b

                VastaaPoista

              Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.