tiistai 26. huhtikuuta 2011

.......

Moi! En ole pariin päivään kirjoittanut mitään, joten nyt on korkea aika tehdä se!
Aloitetaan sunnuntaista:
Viime sunnuntaina valittiin siis kuukauden bloggarit. :) Tikkaria pääsivät tällä kertaa kantamaan: lili100 ja pikkusiili10, Iigor, sekä Xalia. Onnea siis heille!
Minulla ei tietysti edes olisi ollut mitään mahdollisuuksia, koska blogini palasi vasta reilu viikko sitten. En tosin malta odottaa sueraavan kuukauden bloggareiden valitsemista, kihisen jo nyt jännityksestä :D

Maanantaina (eli eilen) ei sitten tapahtunutkaan mitään merkittävää, paitsi se, että Hatsu lopetti Panfussa käymisen :( Ehdin juuri vähäksi aikaa hänen jäähyväisbileisiinsä, mutta isoveljeni tuli koneelle, niin en ehtinyt olla siellä koko aikaa.

No entäs tänään sitten? Kävin tänään aamulla Panfussa, kuten tavallisestikin tiistaiaamuisin, koska minulla alkaa oikeassa elämässä koulu aina silloin vasta kymmeneltä. Pelasinkin Panfussa n. tunnin eri pelejä, mm. Quick Service:ä. Luin Ellan ja Maxin blogista, että panfun vaate- ja huonekalukuvastoihin tulee alennusmyynti. Joistakin tuotteista saa jopa 75 % alennuksen, eli jos tuete maksaisi vaikka normaalisti 100 Pandakolikkoa, se maksaisi alennuksessa vain 25 Pandakolikkoa. (Siis jos se olisi 75 % alennuksessa.) Voi tosin olla, että se olisi esim. 50% alennuksessa, niin se maksaisi silloin 50 Pandakolikkoa. - Ja nämä olivat siis vain esimerkkejä ;) Minua tämä etu ei toisin paljon hyödytä, koska...
1. En ole kultapanda
2. Minulla on jo muutenkin ihan tarpeeksi Pandalleni vaatteita, joten jos olisin siis kultapanda, niin ostaisin varmaan vain huonekaluja.

Ja sitten siirrytäänkin ihan muihin juttuihin. Olen nyt varma siitä, että aion tehdä tänne jonkinlaisen kopioitavaa-osion. Aion tehdä myös tilauksesta yläkuvia. Olen ehtinyt silti tekemään vasta yhden kopioitavan kuvan, ja se tulee nyt jo tässä: (Ja sen saa siis kopioida :)

















Tarkoituksena olisi siis linkittää tuo kuva Panfuun, niin voitte sitten laittaa sen omiin blogeihinne. Tarvittaessa voitte myös pienentää sitä, koska tuosta tuli nyt vähän liian iso. Teen tästä samasta kuvasta sitten pienemmän version sinne lopulliseen kopioitavaa-osioon.

Panfuterveisin,
- MiniMouse

3 kommenttia:

  1. Moi Miniseni! :) Tuo kuva on hieno toi missä on toi panda, niin millä ohjelmalla olet tehnyt sen ja maksaako se? :DD

    - Lilinne ♥

    VastaaPoista
  2. minimouse?? ookko alottanu taas blogin pidon?

    VastaaPoista
  3. lili100 ja pikkusiili10: Kiitos! Olen tehnyt sen ohjelmalla, jonka nimi on Gimp2. Gimp on täysin ilmainen ohjelma, jonka saa ladattua netistä googlettamalla hakusanoilla "lataa Gimp".

    naruto-visit: Jep, pari viikkoa sitten palasin Panfuun ja aloitin tämän blogin uudestaan. :D

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.