perjantai 22. huhtikuuta 2011

Eilen oli...

...KultaPandapäivä! :D Ellan ja maxin blogissa luki ensin, että se olisi tänään, eli pitkäperjantaina, mutta se olikin jo eilen, eli kiirrastorstaina! ;) "Pari" kuvaa ehdin taas ottamaan. Yhyy, olisi pitänyt ottaa reilusti enemmän :'(
















Jonkinsortin skeittiasu :) Halusin kokeilla hieman poikamaisempaa tyyliä, ja ihan yhtä hyvin se sopi minulle kuin tyttömäinenkin.

Puumajani eilen:














Ylhäällä näkyy eteinen. Sieltä löytyy  vessa, patsaita ym. muita koristeita ja puhelin nurkkaus. Koneeni lagasi, enkä saanut siis bikineitä pois päältäni. XD














Tuossa ylemmässä kuvassa taas on ns. kahvila. 














Ja tässä alimmaisessa on jonkinsortin biletyshuone, missä pystyi kyllä myös katsomaan TV:tä ja soittamaan pianoa, kitaraa, rumpuja tai laulaa.

Tipu löytyi eilen linnan sisäpihalta. Itse kävin etsimässä sen melko myöhään, juuri ennen kuin lähdin Panfusta eilen.

Laitan tähän loppuun vielä piirrustuksen, jonka teksti on lainattu Ellan ja maxin blogista, Kamarian kirjoituksien lopusta siis.
















Okei, elikkä siis: Sain oikeassa elämässä synttärilahjaksi piirtopöydän, niin piirsin tuon kuvan sitä apuna käyttäen. Jos ette vielä tiedä, mikä piirtopöytä on, voitte kysyä minulta vaikka kommenteissa.

P.S. Blogini kommentointi mahdollisuus on taas avattu, kiitokset Balettipandalle, joka huomautti siitä minulle Panfussa! :)

4 kommenttia:

  1. Voi, ootko tehnyt ton kuvan itse? :DD
    Siis WoW!!!! Tosi hieno Mini, oot hyvä piirtää! Nyt mäkin kerron, että pidän sun blogista ja yläkuvasi ja tausta sopii hyvin yhteen, ihan niin kuin rypäle ja rusina! ♥
    Ei tässä muuta:

    - lili100 ♥

    VastaaPoista
  2. Olen tehnyt sen kuvan itse, ja kiitos! =)

    VastaaPoista
  3. Mä kysyn yhen jutun en miten voi olla kahen pandan blogi niiku et ne molemmat tekis stiä?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    VastaaPoista
  4. super-hiphoppari19:
    Hmm... se voi tapahtua oikestaan kahdella tavalla! Joko "blogin perustaja" kutsuu henkilöitä kirjoittajiksi bloginsa asetuksista kohdasta "Käyttöoikeudet"ja painamalla sieltä sinistä nappulaa, jossa lukee "Lisää kirjoittajia". Myöhemmin voi sitten varmaan muuttaa niitä asetuksia, että voivatko esim. toiset kirjoittajat muokata blogin ulkoasua. Itse en ole tästä oikein varma, koska olen kirjoittanut vain yhteen blogiin, jossa oli ollut useampi kirjoittaja. (Mutta se blogi on jo poistettu.)
    Toinen vaihtoehto on sitten se, että kirjoittajat tuntevat itsensä oikeassa elämässä, jolloin he voivat siis kirjoittaa esimerkiksi toistensa kotona, jos vain yhdellä henkilöllä on Blogger-tili. Salasanoja ei kannata mennä kumminkaan paljastamaan, ja kannattaa tehdä aivan uusi blogi, jos haluat lisää kirjoittajia blogiisi.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.