torstai 28. huhtikuuta 2011

Panfussa on vakooja (+ alennusmyynti)

Ella on kertonut Maxin ja hänen blogissaan, että on nähnyt Panfussa vakoojan. :o Tänään olemme saaneet lisää tietoa vakoojasta, sillä Gonzon mukaan hän oli tullut maauimalan pukukopin viemäristä. Ja kaikkeain kauheinta on tiestysti, että vakooja on Evronin lähettämä. O_O (Itse en tiedä tästä Evronista juuri mitään, koska olin sen ajan poissa Panfusta, kun hän tuli sen kitkeriönsä kanssa Panfuun. Olen kyllä tehnyt sen ihmeen Kitkeriö-tehtävän, niin tiedän ainakin, että Evron houkutteli Paul The Kidiä pannukakuilla, koska Paulillahan on taikavoimia.) Vakooja pääsi livahtamaan järvelle, mutta herra Curley (vai mikä sen pellen nimi nyt olikaan) käski tulla takaisin huomenna, sillä hän selvittää asiaa.

Sitten muihin juttuihin, nimittäin Panfuun on vihdoinkin saapunut se alennusmyynti... eikä siinä vielä kaikki, sillä myös tavispandat pystyvät ostaa yhden asukokonaisuuden sekä muutaman huonekalun. :D Jee, tää on tosi kivaa! Tavsipandat voivat käyttää vaatteita ja huonekaluja silti vain viikon verran. Itse ostin tyttöjen asun kokonaan sekä pari huonekalua. Otin heti molemmat huonekalut käyttöön, mutta vaatteista käytän tällähetkellä vain hiuksia.























Tuntuu oudolta olla blondi, kun olen tottunut niihin oranssihtavanruskeisiin hiuksiin Panfussa :'D

Meikäläisenkin pitäisi muuten tehdä sellainen kuva, jonka laitan aina joka postauksen loppuun. Luultavasti piirrän kuvan itse, mutta en vielä tiedä, milloin teen sen.

Panfuilemisiin,
- MiniMouse

7 kommenttia:

  1. Moiih, minä täällä taas x3

    Elikkäs kysyisin sellaista, että millä ohjelmalla tallennat noi kuvat Print Screenin jälkeen koneelle? Paintilla tuppaa tulemaan niin huononlaatuisia, että olisi kiva löytää jokin muu ohjelma. ;)

    VastaaPoista
  2. Ja sekin kiinnostaisi, että millä muokkaat kuvasi x'3

    VastaaPoista
  3. Ja entäs mistä tuo kävijälaskuri on? x'D
    Hahah, kohta sä hukut kysymyksiin !

    VastaaPoista
  4. Yllätys yllätys, tallennan ne kuvat Print Screenin jälkeen... Paintilla. :D No niistä saa parempilaatuisia, kun tallentaa kuvan nimellä, niin siellä tallennusikkunan alakulmassa on semmoinen kohta, jossa lukee Tallennusmuoto: , siinä on ensin automaattisesti JPEG, niin klikkaat vain sen JPEG tekstihöskän päältä, ja valitset sieltä nyt vaikka PNG-muodon, niin kuvasta tulee laadultaan parempi. :) (Vähän sekava selitys taas jälleen kerran xD)

    Kuvia muokkaan Paintilla (tallennan sillä ruutukaappaukset), Gimpillä ja sit mulla on tässä koneella vielä joku ihmeen Artweaver, pitäis opetella käyttämään sitäkin.

    Kävijälaskurihöskän saa sieltä blogin ulkoasun asetuksista, kun painaa ensin siitä "Lisää gadget" linkkiä. Sitten etit sieltä semmosen jutun kuin "Blogin tilastot", niin siitä saa sitten kävijälaskurin. ;)

    VastaaPoista
  5. en oo nähy sua ikinä pabfus

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.