tiistai 3. tammikuuta 2012

100 lukijaa!

























Onks tää nyt ihan varmasti totta? :'D Kyllä se nyt vaan taitaa olla, blogillani on huikeat 100 lukijaa! Kiitos, kiitos, että jaksatte lukea blogiani, olen teille ikuisesti kiitollinen! ♥ Piirsin tuon yläpuolella olevan kuvan ensin käsin, sitten skannasin ja väritin koneella. Elikkäs aikalailla samalla tavalla kuin esim. Tillervo tekee. ^_^ Varjostukset tosin ei näy ainakaan hiuksissa kunnolla, mutta olkoot. Ja valoja jaksoin laittaa vain hiuksiin. Olin laiska. Ja pandan toinen silmä on jotenkin vino. Ja tuo näyttää ihan Miku Hatsunelta, vaatteiden ja hiusten värien vaihto, ja Miku on valmis! :D Minun tosin piti tehdä tuolle ensin letit, mutta ne menivät ihan pilalle. Minun pitäisi myös piirtää uusi yläkuva... katsotaan, milloin jaksan tehdä sen.

Panfuun on tullut tänään uusia vaatteita.














Haluan nuo luistimet! (Molemmat) Harmi, etten ole kultis. :( Muuten asut ei oikein ole mieleeni, en oikein tykkää mistään kiiltävästä :'D

Kamarian kristallipallo oli alkanut savuta tänään, se tapahtuu tietysti aina päivää ennen kuin kamarian kristallipalloon ilmestyy jotakin epämukavaa. Mietittiin tänään porukalla Panfussa (en enää muista ketä siinä oli :'D),että mitä se vois olla. Veikattiin jotaki Evronin suuntaan, ja alettiin sitten puhumaan muutenkin Panfun pahiksista. Se oliskin tosi hyvä postausaihe blogiin, siis tuo "Panfun pahikset". :D Panfussahan on ollut yhteensä kolme pahista, Bonez, Krucio ja Evron.

Voisin piirtää myös profiili- ja/tai tassuittainkuvan.
-MiniMouse

6 kommenttia:

  1. Jaa.. tällä hetkellä onkin sitten 99 lukijaa. Mutta ei se ole ihmekkään, usein nämä blogin lukijamäärät nousevat ja laskevat. :)

    VastaaPoista
  2. Piirrät ihanasti <33 Ja mulla näyttää tasan 100 ;o

    VastaaPoista
  3. Tille: Kiitos sullekkin. :) Juu, nyt sitten näyttäisi taas olevan tasan 100 lukijaa, hyppelehtii aina välillä nuo lukijamäärät, lisää tulee ja vanhoja lähtee. ;)

    VastaaPoista
  4. Onnee Mini! <33
    Oot todellakin ansainnut ton määrän ja vielä ennemmänkin ;) Toi kuva on muuten toosi kaunis :)

    Lilitzu ♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos, mistä näitä kehuja oikein tulee? :'D

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.