perjantai 20. tammikuuta 2012

Video,uusi ylis ja ulkoasu

Moi, mistäs aloittaisin? Aloitetaanpa sitten semmoisilla uutisilla, että osaan nykyään kuvata liikkuvaa kuvaa koneelta. Jes, nyt päästään katsomaan muitakin kuin kuvavideoita. :D Tämmöinen tuotos syntyi eilen. Juu, se on pitkä, kuten ne pari vuotta vanhat kuvavideonikin. :'D

Suuret kiitokset kaikille paikalla olleille pandoille, kun kuvasin videota. Pääsitte nyt YouTubeen. :)

Nyt voisin alkaa tekemään jotakin sarjaa! Pitää miettiä, pitää miettiä. ;)

Ja se toinen asiahan oli uusi yläkuva ja ulkoasu. Kyllä, siitä ei ole kovin kauaa kun ne viimeksi vaihdoin, mutta yläkuva oli hutaistun näköinen. En uskonut itsekään, että olisin tehnyt sen piirtopöydällä. :'D *Menee heti kun jaksaa asentamaan sitä ajuria, jotta piirtopöytä toimisi Gimpillä*

Väsäsin eilen myös faviconin, eli tuon pikkuisen kuvan, joka näkyy osoiterivin vasemmalla puolella. Kuva näkyy normia pienempänä, joten laatu on mitä on. Tältä se kuva silti näyttää:
Pixelart:tia, eli kuva on piirretty pikseli kerrallaan. :D Onnistuu kunnon kuvanmuokkausohjelmalla helposti, sillä kuvan päälle saa luotua apuruudukon.

Tuli melko lyhyt postaus, mutta... olkoot.
- Mini



















P.S. Nano sanoi, että näytän tuossa kuvassa supernaiselta. Olen siis herrasmies ja supernainen. :D (Lukekaa tämä postaus, niin tajuatte herrasmies-jutun.)

8 kommenttia:

  1. Todella hieno banneri. Mä taidan tehä uuden.

    VastaaPoista
  2. en jaksakkaan tehä uutta. Tai oikeestaan tein yhen, mutta siitä tuli liian iso.

    VastaaPoista
  3. Hmm...Ku Kattoo noit Panfu videoit tekee taas mieli pelata Panfuu....Mut en oo varma tuunks enää panfuun mut kyl varmaa kumminki saatan tulla joskus käväsemään.Ja olis kiva nähä sut taas Mini:)
    T:Tore4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää tulla käymään Panfussa silloin tällöin. ;( Muuten en voi enää sanoa sulle et "Torehan se siinä!" (:

      Poista
  4. Mistä sait ton ulkoasun? Ja ihana blog sulla!!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja tämä on ihan vaan täältä bloggerista, olikos tää se Hento ote homma? :D Pitää tarkistaa...

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.