lauantai 31. joulukuuta 2011

Kultapandapäivä, vuoden viimeinen postaus

Eilen oli vuoden viimeinen kultapandapäivä, ja tämä on tämän vuoden viimeinen postaus. Vaihtuuko vuosi jo todellaa tänään? O_O Aika kuluu suorastaan pelottavan nopeaa :'D En ole oikeastaan koskaan ollut kamalan innostunut uudesta vuodesta, siinä on vaan aina jotakin kamalan vastenmielistä, kun vuosi vaihtuu. Meillä ei muutenkaan ole oikeastaan kotona ollut mitään perinteitä uutenavuotena, raketteja ammuttiin ja ostettiin pommeja silloin kun minä ja isoveljeni olimme pienempiä, mutta ei olla sitäkään tehty enää moneen vuoteen. En muutenkaan valvo myöhään... meen viimeistään puoli yhdeltätoista nukkumaan... taidan mennä varmaan jo kymmeneltä. Mutta onhan tässä viime aikoina ollut kivojakin juttuja! :D Eilen oli nimittäin kultispäivä, minun olisi pitänyt kirjoittaa postaus jo eilen, mutta se sitten jäikin. :P

Olin eilen melkein koko päivän Panfussa... :'D Ja tuli kyllä tehtyä kaikenlaista. Aamulla oli vaavin synttärit, oltiin siellä pukukisaa siihen asti kunnes kyllästyttiin. En tainnut ottaa sieltä yhtään kuvia... Taisin muutenkin ottaa koko päivänä vähemmän kuvia kuin muistin ottaneeni...

Tämmöistä asua pidin melkein koko päivän, ...
















... pientä hienosäätöä tosin tuli päivän mittaan, esimerkiksi otin välillä mukaan kitaran.















Gary2 muuten tokaisi, että näytän herrasmieheltä tuon hatun kanssa, kun minulla oli vähän aikaa lyhyet hiukset. x''D (Herrasmiehellä hame? Se on kyllä skottiruudullinen, joten jospa se olisi sitten niitä skotlantilaisten käyttämiä miesten hameita, mikä sen nimi nyt olikaan? Oliko se joku Kiltti tms? :'D ) Alla kuva tästä tapahtumasta.





















Me tehtiin garyn, pokottimen ja Xalian kanssa kierros Panfussa, ja mietittiin mitä kaikkea Panfussa on muuttunut. Mukaan liittyi myöhemmin myös muitakin.






Koska asuni oli jotenkuten musiikkiaiheinen, sisustin majani myös samalla tavalla. (Rehellisesti sanottuna sisustin sen noin, koska en keksinyt mitään muuta.)














Ostin myös Shiro-chanille jotakin (käytän nyt tuota nimeä varapandastani, itse asiassa en muistanut, että pandan nimeen voi laittaa tavallisenkin viivan varapandaa tehdessä, joten varapandani nimi pitäisi olla oikeasti Shiro-chan, mutta virheelle ei voi enää mitään.) Shiro on siis varapandani, jos joku ei vielä ole lukenut edellistä postausta.
















Sillä on sama paita kuin virallisella Pandallani! :D

Hilluttiin sitten alkuillasta mun majassa.














Arvaatkaa, kuka hajosi, kun purri1:sellä tuli kirjoitusvirhe. Hänen piti kirjoittaa "Kysy minilt" mutta kirjoittikin "Kysy munilt". Minähän se siellä repesin.



Vuosi vaihtuu silti loppujen lopuksi perinteen merkeissä. Olen blogini alkuajoista asti käyttänyt kuvaa hirviöpierusta postauksen lopetuksena kultapandapäivinä. Näin myös tänään.















Se on perinne.
Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Khähää, huono uutta vuotta sulki! Siis no joo, hyvää uutta vuotta -- jos sitten se on pakko sanoa :DD... X"DDD, vitsiii!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.