perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulu-ulkoasu ja ylis ovat valmiita

Ensimmäinen virallinen teksti palaamiseni jälkeen. (Edellinen oli vain tiedotus, että olen palannut :D) Jaksoin vihdoin ja viimein vaihtaa blogin ulkan sekä yläkuvan. Seuraava ulkanvaihto tulee n. vuodenvaihteessa, ja se saa sitten olla blogissa koko lopputalven.

Panfussa ei ole oikein tapahtunut viime aikoina mitään merkittävää. Olen käynyt hakemassa joka päivä kalenterin lahjan, ja aion hakea kyllä kaikki loputkin. :) Tosi kivaa muuten, että joulukalenterin tavaroita saavat käyttää kaikki ilman rajoituksia, myös tavispandat.

Harmi, ettei Kuukauden bloggari-tikkareita enää jaeta ainakaan toistaiseksi. Jatkan silti edelleen bloggaamista, olenhan minä aloittanutkin tämän blogin ennen kuin KKB:eitä edes jaettiin. Blogillani on muuten nyt yli 80 lukijaa, en olisi kyllä ikinä silloin kesällä 2010 voinut vielä aavistaa, että blogillani tulisi olemaan joskus näinkin monta lukijaa. Kiitoksia kaikille, jotka olette jaksaneet seurata blogiani, vaikka olen lopannutkin kaksi kertaa. Jatketaan kaikki pää pystyssä eteenpäin, niin saamme viettää vielä monia hauskoja hetkiä yhdessä. :)

Meillä kävi tänään koulussa taikuri. :) Oli tosi mukava esitys, sopiva päätös meidän luokan rennolle koulupäivälle: --> Katsoimme aamulla yli kaksi tuntia Yle Areenasta Tonttu Toljanteria ja Muumeja. (Jeeh, kerrankin katsotaan animea koulussa, Muumilaakson tarinoita-sarjan animaatiohan on tehty Japanissa, mutta alunperinhän Muumit on tietty suomalaisia, Tove Janssonin keksimiä) :'D Sitten koko koulu sai vielä ruoan jälkeen ennen taikuriesitystä jäätelötuutit. ^_^ ( Jotenkin epäilen, että tää alkaa kuulostamaan vähän lesoilemiselta, mutta ei voi mitään, meillä oli vaan kiva päivä koulussa. :/ )

Tassuittain,
- MiniMouse

5 kommenttia:

  1. Meillä oli perjantaina, eli tänään pikkujoulut. Oli vähä kivaa, sain kuusenkoristeen xD!
    T.Nano

    VastaaPoista
  2. Nano: Kiva. :) Meillä on koulussa ensi tiistaina pikkujoulut, eli ylihuomenna.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on tiistaina pikkujoulut!

    VastaaPoista
  4. Verggu: Heh, kiva. ;) Tänään siis tulee olemaan kiva päivä, niin siellä kuin täälläkin.

    VastaaPoista
  5. OLET MAINIOIN PANDA AINAKIN MUN MIELESTÄ PANFUSSAA

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.