lauantai 24. joulukuuta 2011

Christmas is here!

Otsikko kertoo enemmän kuin tuhat muuta sanaa... :) Ja vielä suomeksi; Joulu on täällä!

Olen aivan sekaisin, onko se jo todellakin täällä? -Kyllä se on, jouluaatto on koittanut! ♥ Tein teille pari päivää sitten joulukortin, tässä se nyt on:



























Ihanaa joulua kaikille! :)

Kinkku on nyt paistumassa uunissa, äiti keittää riisipuuroa, kuusi on tuotu sisälle ja koristeltu eilen (meillä on tekokuusi), paikat on koristeltu, piparit ja joulutortut on leivottu, ja tänään tehdään sitten vielä ne kaikki perinteiset, viedään kynttilöitä sukulaisten haudoille jne. Tästä onnesta pääsee nauttimaan vain kerran vuodessa, joten nyt kyllä otetaan siitä kaikki ilo irti! =)








Tuommoinen ennustus tuli Kamarialta tänään, "erittäin" jouluinen! :D Tosin nuo ennustukset taitaa tulla ihan vain randomisti, ja eri Pandoilla on myös luultavasti erilaiset ennustukset samana päivänä.

Panfun chat on tänään kiinni. Harmi, mutta täytyy moderaattoreidenkin saada jouluna lomaa, et kai itsekään haluaisi olla töissä jouluna? Minä en ainakaan, mutta ihanaa ettei minun edes tarvitse käydä vielä töissä. (Tosin koulu käy välillä työstä, mutta ei puhuta siitä nyt lomalla ;)








Vielä kerran hyvää joulua kaikille! :')
- MiniMouse

4 kommenttia:

  1. heeyy merry christmas sullekki (:

    VastaaPoista
  2. hei MiniMouse! Ihana blogi sulla! Kysyisin vaan, että mistä sait tuon fontin sun ylikseen. Onko se joku Paint juttu tai joku vai onko se ihan picnikistä tai jostakin muusta ohjelmasta?

    -Prinssi- :D

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos! Käytän kuvien muokkaamiseen Gimp-ohjelmaa, joka on ilmainen, mutta pitää ladata koneelle. (Ei siis niinkuin esim. picnik, joka toimii netissä) Yläkuvassa oleva fontti nimeltään Written in the Stars, joka on ladattu netistä. (Fontteja saa ilmaiseksi esim. dafontista.) Picnikissä taitaa tosin olla muistaakseni myös tuo fontti, eli jos käyttäää picnikiä, niin voi käyttää tuota fonttia lataamatta mitään koneelle. :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.