torstai 29. joulukuuta 2011

Uudenvuoden juhlat + varapanda

Moikka! Panfussa alkoivatkin jo eilen uudenvuodenjuhlat. :) Juhlat kestävät kokonaisuudessaan viisi päivää, eli viimeinen juhlapäivä on 1.1. Kaiken lisäksi huomenna on Kultapandapäivä! Jesh, tätä onkin jo vähän aikaa odotettu. :D





















Meno meni välillä hieman villiksi... :D














Samalla menolla jatketaankin sitten koko loppuviikko.

Sitten siitä varapandasta. Eli olen siis tehnyt Panfuun varapandan. Tein sen siksi, jos minut esim. bannataan tai virallinen Pandani ei väliaikaisesti toimi. Mutta Shiro_chan ei olekkaan välttämättä sellainen, kuin kuvittelisitte sen olevan; Varapandani on nimittäin poika :'D Ihan tarkoituksella valitsin varapandani sukupuoleksi pojan, joku onkin ehkä jo kuullut minun sanovan Panfussa, että teen joku päivä varapandan joka on poika. Mistä sitten keksin sille nimen? Älkää edes kysykö, Shiro_chanin nimi on Bleachistä... (Pitihän se arvata... :'D) Shiro-chan on lempparihahmoni Bleachistä, hänen oikea nimensä on Tōshirō Hitsugaya. (Yksi toinen hahmo siinä sarjassa kutsuu Hitsugayaa tuolla nimellä <3) Ja kyllä, Hitsugaya on totta kai poika. (Enhän mie muuten ois siihen ihastunut. http://blog.panfu.fi/wp-includes/images/smilies/icon_rolleyes.gif Tällähetkellä tosin Hitsugaya taitaa olla ainoastaan lempparihahmoni, en enää fanita sitä niiin paljon, mutta paljon kumminkin :') )














Eli jos tuon näköinen ja niminen heppu tulee Panfussa vastaan, se olen minä.

- MiniMouse











Voisin pikkuhiljaa alkaa käyttämään taas sitä vanhaa Tassuittain-kuvaa, tämä kun on niin jouluinen.

2 kommenttia:

  1. Kiitti muutes siitä vastauksesta, että mistä sen fontin saa! Juu kattelen Picnikistä jos sieltä vaikka se löytyisikin. Kiitos siis!

    -Prinssi- :D

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.