maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjoja + uusi video

Moikka! Mites joulu meni? Mulla meni ihan hyvin, oli tosi kivaa. :) Sain lahjaksi vaatteita, shampoota, hajuvettä, suoristusraudan, lautapelin,  mangaa, rahaa 20 € ym. Tässä kuvassa näkyy kaikki. (Paitsi rahan ehdin viedä lompakkoon ennen kuvan ottamista :P)

















Olen tehnyt myös uuden videon! Tarkoitukseni oli ladata tämä YouTubeen, mutta YouTube poisti videosta äänet, joten katsotaan, toimiiko nyt moitteettomasti. Edit: Jee, nyt toimii! :) Latasin videon Vimeoon.

Max X Ella - "Tuhannen yön jälkeen"

Max X Ella - "Tuhannen yön jälkeen" from MiniMouse -- on Vimeo.

Video on omistettu Ellalle ja Maxille, toivottavasti he näkevät tämän joskus. ♥ (Tiedän, etteivät Ella ja Max pahemmin välitä animesta, mutta käytin silti tätä biisiä)


En ole tehnyt sitten vuoteen Panfu-videoita, joten nyt oli jo korkea aika. Idean tähän videoon keksin jouluaattona, kun kuuntelin kyseistä biisiä. Käännöksen aloitin eilen illalla ja sain sen loppuun tänä aamuna. (En sentään valvonut koko yötä tehden käännöstä :'D) Käytin käännöksessä apuna paria englanninkielistä fanikäännöstä, mutta yritin kääntää sen verran kuin osasin japanista. Videon kokosin ja muokkasin tänään. Parissa päivässä toteutettu projekti siis.
Käytin tätä biisiä videossa, koska laulu on omasta mielestäni hyvin kaunis. Biisi on nimeltään Sen no yoru wo koete, ja sen esittäjä on Aqua Timez. Kyseinen biisi on ensimmäisen Bleach-elokuvan loppumusiikki. (Olen selittänyt teille jo paljon Bleachistä, mutta sanon vielä kerran, että se on hyvin suosittu pojille suunnattu manga-ja animesarja)
Tiedän, ettei biisi oikein sovi Maxille ja Ellalle, koska onhan jo useaan kertaan todistettu, että parin tunteet ovat molemminpuoleisia. ;) Video on "kerrottu" Maxin näkökulmasta, mutta lopussa on pari kuvaa, jotka vihjaavat, että video voisi olla myös Ellan näkökulmasta.

- MiniMouse

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.