keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

ABC, kissa kävelee, tikapuita pitkin taivaaseen...

... Tosin tällä kertaa se onkin Panda, joka sinne kiipeää. Manny sai tikkaansa vihdoinkin korjattua, ja nyt pääsemme soittamaan kellokukan kelloja pilvien ylle. Kun on käynyt soittamassa kelloja, parin päivän päästä Panfuun saapuu kevät. Pilvien päällä näyttää tältä:














Huomasin yhden jännän jutun. Tuolta pilvien päältä pääsee poistuneiden tehtävien paikkoihin! Minä pääsin Big Footin paikkoihin, ja jotkut olivat kuulemma päässeet Pandamäelle. (Mä tosin pääsen Pandamäelle ihan normaalisti, eli sieltä puunkolosta Pelottavasta metsästä.) Big Footin paikkohin ei enää normaalisti pääse kukaan, en kyllä tiedä yhtään miksi. :o Ihmettelen myös suuresti, miksi nämä kaksi loistavaa tehtävää (Big Foot ja Amaluran rakkaustarina) poistettiin Panfusta. :( Tässä vielä jonkinsortin ohjekuva, miten pääsee Big Foot-paikkohin:




























Jatkamalla tuonne hissiin pääsee muihinkin Big Foot-tehtävän paikkoihin, ja sieltä päätyy sitten lopulta pukukoppiin.

Anteeksi lyhyt postaus,
-Mini



















P.S. Unohtui melkein, lahjakone toimii tänään. Sieltä tulee kukka, joka alkaa nauraa ja huokailla, kun sitä klikkaa. (Karmivaa...)

5 kommenttia:

  1. Mini, yx juttu! Sinne Big Foot paikkaan pääsee kun vaan hyppää siihen pieneen suttuiseen pilveen, ei tartte ramppaamista ;D Tai ainakin mä pääsin.

    VastaaPoista
  2. sana täällä. mä pääsin ainaki kaksois klikkaamalla sinne. :lol:

    VastaaPoista
  3. Juu, sinne pääsee siis näköjään myös suoraankin, mutta kyllä se tällä minunkin taktiikallani toimii. :D

    VastaaPoista
  4. Onhan se Pandamäki ihan mukava ja "rento" paikka. Mäkin pääsen sinne ihan normaalisti, ei tartte mitään pilvikonsteja.

    -Ronima

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.