tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ulkoasun ja yläkuvan vaihto

Vaihdoin ulkoasun takaisin Bloggerin perusulkoasuun, koska aloin kyllästyä siihen ladattuun. Tein myös yläkuvan, innostuin piirtämään sen kokonaan koneella. (Piirtöpyödällä, ja piirretty Paintilla, väritetty Gimpillä.) Olen muuten oppinnut värittämään tasoilla, mutta se näyttää toimivan kunnolla vain koneella piirretyissä kuvissa, koska kun kokeilin värittää skannattua kuvaa tasoilla, ei tullut oikein mitään. En nyt osaa selittää tätä, mutta skannatun piirustuksen reunat eivät ole tarpeeksi mustat, tai no... ääh, ei tästä tuu mitään, en osaa selittää teille. D: Mutta olkoot, jatkan sitten väritystä skannattujen kuvien kanssa vanhaan tapaan. Btw, tuon yliksen pojan basso on ihan kamalan näköinen, en osaa piirtää kitaroita tai bassoja, mutta ainakin yritin. Eikö se ole pääasia? ;)

Mietin vain, että onko blogini nyt liian "synkkä", kun kevätkin alkaa olla jo täällä. Voisin ehkä vaihtaa taustakuvan tähän ulkoasuun, mutta rakastuin tähän nykyiseen niin paljon, että se ei taida onnistua.

En ole muuten vielä pyytänyt anteeksi sitä, etten ole kirjoittanut melkein viikkoon, mutta Panfussa ei (jälleen kerran) tapahdu mitään. Onneksi huomenna lumet sulavat vihdoin ja viimein Panfusta.

Anteeksi pikkupostaus, mutta oli ihan pakko kirjoittaa jotakin. :D
Panfuilemisiin, - Mini



















P.S. Laku, tässä tämä ohjekuva. :D (Klikkaa isommaksi) Muiden ei tarvi välittää tästä!

2 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu! Ja ei nyt KUKAAN osaa pirtää TÄYDELLISÄTÄ! Kitaraa! Ootko käyny mun blogissa viime aikoina? Ja voitaisko taas joskus tapaa panfussa??
    -Ellabe

    VastaaPoista
  2. Moi!!
    Onhan toi kitara vai bassoko paljon hienompi ku mitä mä osaisin....
    Ja mun mielestä tää on aikas kiva ulkoasu!!
    Vaiha jos vaihat, jätä jos jätät. xD
    Jaa,a en taida muuta keksiäkkään kun -Näkyillään!
    Moikkelis koikkelis...

    -Krisu99

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.