keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kuvakokoelma Panfun väestöviikosta

Moi. Arvatkaapas, kuka ei päässyt Ella synttäreille maanantaina? Jep, osuitte luultavasti siis oikeaan, eli minähän en sinne sitten tietenkään päässyt. Mutta toivottvasti teillä oli siellä kivaa. :)

Nyt on sitten aika julistaa (viimeinkin) se kuvakokoelma Panfun väestöviikosta. Aloitetaan viime viikon keksiviikosta, jolloin väestöviikko alkoi.

Keskiviikko 6.7.



























Keskiviikon yllätys tapahtui kirjastossa. Jos paikalla oli 20 Pandaa (tai enemmän) kaikki istuutuivat ja tekivät automaattisesti sen rillipäisen hymiön. Keskiviikkona Ella kävi Panfussa, ja siitä vielä pari kuvaa, mitä en ole vielä täällä blogissa julkaissut:



























Torstai 7.7.


























Torstaina hassu juttu tapahtui satamassa. Kun paikalla oli vähintään 20 Pandaa, kaikki peittyvät limaan. :D

Perjantai 8.7.

Perjantaina yllätys oli viidakossa kuuluva ääni. Valitettavasti minulla ei ole kuvaa siltä päivältä, mutta eihän sillä edes tekisi mitään, koska yllätys oli ääni.

Lauantai 9.7.














Launtaina kaikki muuttuivat tason 60 roboteiksi Professori Bookwormin laboratoriossa, jos paikalla oli vähintään 20 Pandaa.

Sunnuntai 10.7.














5. yllätys tapahtui Vedenalaisen koulun luokkahuoneessa. Kun paikalla oli 20 Pandaa tai enemmän, kaikki istuivat ja tekivät "Ei" hymiön.

Maanantai 11.7.














Ellan synttäripäivänä hassu juttu oli Paul The Kidin huoneessa. Liukumäen vieressä oleva nalle vilkutti, jos huonessaa oli vähintään 20 Pandaa.

Tiistai 12.7.














Väestöviikon viimeisenä päivänä yllätys tapahtui Karibian rannalla. Jos Pandoja oli paikalla vähintään 20, auringolle ilmestyi aurinkolasit ja suu.

Siinä oli se väestöviikosta. :) Sitten mennäänkin tämän päivän juttuihin. Kamaria on odottamassa teitä linnan terassilla. Käykää puhumassa hänelle. Hän kertoi, että huomenna Eloise tulee auttamaan meitä ratkomaan tätä Evronin roskaamisjuttua. Menkäähän siis huomenna satamaan vastaanottamaan häntä.(:




















Yksi Evronin kätyreistä roskiensa kera. Tosi törkeää, hän aikoo heittää nuo roskat mereen. :(

Minulla oli vielä muutama kuva näytettävänä, olkaa hyvät: =)



































Tassuittain,
MiniMouse

P.S. Tuli aika pitkä postaus. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.