sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Uutisia viime päiviltä

Tämäkin postaus olisi pitänyt kirjoittaa jo eilen, mutta niinhän siinä (taas) kävi, että kirjoitan tämän vasta tänään. Mutta onhan siinä sitten se hyvä puoli, että postauksista tulee pitempiä. ;)

Mistäs sitä aloittaisi... Perjantaina oli kultispäivä. :P Laitanpas siitä hieman nyt kuvia.

Jes, tosi kivaa, kun pääsi kokeilemaan uusia tasoja. Tää robotti on muuten tosi hassu. xD

Yksi asu, jota käytin, :) Muut vaatteet ovat olleet vaatelistassani jo pidempään, paitsi paita, jonka ostin vasta perjantaina. Se on siitä ihmeen Ranska-asusta, ostin sen silti, vaikka se onkin poikien paita. Myös alemmsaa kuvassa minulla on poikien paita, mutta mitäpä sillä on oikeastaan väliä, onko se tyttöjen vai poikien. xD
















Majani näytti yhdessä vaiheessa tältä. En jaksanut oikein sisustaa sitä kunnolla.

 Max oli perjantaina myös Panfussa. Näin Maxin siis ihan ensimmäistä kertaa, harmi vain, että Max sattui juuri lähtemään, kun tulin Panfuun illalla, puheaika oli juuri päättynyt silloin. Onneksi sain kumminkin Maxin kaverikseni, joten näen siis myöhemmin pelikortistani, jos hän on juuri silloin Panfussa. ;)




















Yllä näette Maxin pelaajakortin, onpas hänellä kesäinen asu. x3

Perjantaina väestöviikon hassu juttu tapahtui viidakossa. Valitettavasti en saanut siitä kuvaa, mutta se ei nyt kylläkään haittaa, koska ääniähän ei pysty tallentamaan kuvaan.... ;) Eilen hassu juttu tapahtui sitten viidakon luolan laboratoriossa. En kerro vielä, mikä se oli, näette sen sitten tiistaina tai keskiviikkona täältä minun blogistani. Tänään kummia tapahtuu vedenalaisessa koulussa. :)

Ella oli huomannut rannalla olessaan, että joku on saastuttanut Panfua. :( Hän löysi rikkinäisen pullon vedestä, ja Ella oli nähnyt myös melkein tyhjän öljykanisterin, josta tippui öljyä mereen. :o Kuka oikein tekee tälläisiä kamaluuksia? :(

Panfussa voi nyt myös lähettää toisille Pandoille tarroja viestiseinän kautta. Joihinkin tarroihin tarvitaan silti kultajäsenyys tai tietty taso. Joko olette lähettäneet tarroja ystävillenne, vai oletteko kenties jo saaneet itse tarroja toisilta Pandoilta? ;)

Kesätassuin,
- MiniMouse

P.S. Luulitteko, että olisin unohtanut ne hirviöpierut? Jos niin, olette väärässä! Tässähän se:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.