torstai 7. heinäkuuta 2011

Maailman väestöviikko on alkanut

Moro! Panfussa on nyt siis alkanut se väestöviikko eilen. Kuten kerroinkin teille jo tiistaina, niin joka päivä jossakin Panfun paikassa tapahtuu jotakin hassua. En kerro vielä, että missä tapahtui joka päivä mitäkin, vaan kerään kaikkien päivien jutut väestöviikon päätyttyä yhteen postaukseen, jossa kerron, mitä missäkin paikassa tapahtui.

Eilen hassu juttu tapahtui kirjastossa. Tänään kyseinen paikka onkin satama, käykääpäs katsomassa, mitä jännittävää siellä tapahtuu. ;)

Ella oli eilen Panfussa. Siitä on melkein vuosi, kun tapasin Ellan viimeksi Panfussa! O_O Ella tuli Panfuun vasta puoli kuudelta, ja meikäläinenhän oli sit tietty oottanut yli 2 tuntia. rolleyes Heh, onneksi odotus kumminkin palkittiin. Kun olin kyllästynyt odottamaan Bollylandissa, menin huvikseni Bollywoodiin. Siellähän suurin osa kamuistani olikin, niin oli ainakin jotakin juttuseuraa Ellaa odotellessa. Tarkistin vähän väliä kamulistaltani, että olisiko Ella Panfussa... ....kunnes sitten yhtäkkiä huomasin Ellan olevan Panfussa. Huusin siitä asiasta tietty sitten kaikille, ja kun he kysyivät, että millä serverillä Ella on, ilmoitin, että Bollylandissa tai sillä toisella (Pandamonium). Ella oli sitten loppujen lopuksi Pandamoniumilla, ja ymmärrän kyllä miksi: Bollylandissa oli niiiin paljon porukkaa, että siellä olisi varmasti ollut kauhea tungos, jos Ella olisi tullut sinne. Laitampas nyt niitä kuvia tulemaan, koska alkaa teksti hieman venymään. xD















Aluksi Ella oli kirjastossa, mutta mentiin sitten hänen majaansa, joka oli kyllä tosi hieno. :)


Siinähän itse Elluramme sitten onkin - Pandajoukon piirittämänä.


Ella kirjautuu ulos. Tulipas hassu kuva. xD

Moikka!
Tassuittain,
- MiniMouse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.