maanantai 4. heinäkuuta 2011

60 lukijaa + jälleen kerran höpinää huvipuistoista

Moi! Blogillani on nyt siis jo 60 lukijaa, kiitos kovasti kaikille, jotka jaksatte lukea blogiani. :) Kuvaa en nyt tällä kertaa jaksa väsäämään, mutta toivottavasti se ei teitä haittaa.

Minun olisi pitänyt kirjoittaa tästä asiasta jo eilen, tai mahdollisesti jo lauantaina, mutta pääsi taas vähän venähtämään, niin kerron sen asian sitten nyt. Kävin siis lauantaina jälleen kerran huvipuistossa. Tällä kertaa vähän pitemmän matkan päässä, nimittäin Nokkakiven puistossa Jyväskylän lähellä. Oli siellä vain mukavaa, vaikka se aika pieni puisto vielä onkin. Paras laite oli Miami ja Pilvenpyörä, jälkimmäisessä tulee se ihana lentämisen tunne. :) Miami taas on tosi vauhdikas, ja siinä ihan oikeasti jopa nousee hieman siinä penkissä ylös kun se laite liikkuu. (Kuvat laitteista Nokkakiven puiston nettisivuilta: Miami ja Pilvenpyörä) Olisi pitänyt ottaa kamera mukaan, Miamista olisi saanut hyvän onride (= laitteen kyydissä kuvattu video) videon, koska pääsin pari kertaa laitteen kyytiin ihan yksin, kun laitteeseen ei tullut ketään muita. :P Eipä olisi ainakaan kukaan kiljunut. (No ei siinä kyllä kukaan kertaakaan kiljunut, mutta olisi voinutkin kiljua xD)

Panfun Hassuin asu-kilpailun voittajat on päätetty. Panfun blogin tästä postauksesta näet voittajien nimet. Myös yleisöäänestyksen voittajat ovat nyt selvillä. He ovat: Heikkopeikko, Hevostytsy, Lili100, Musi ja Pokotin. Onnea kaikille! :)

Sitten vähän tämän aamun kuulumisia. Panfun chat aukesi tänään jostakin kumman syystä jo kello 8:00, vaikka chat-aika muuttui kesäkuussa, eli sen olisi pitänyt normaalisti aueta vasta yhdeksältä. O_o Sinänsä aika kiva juttu, sillä minä itse käyn yleensä Panfussa aamuisin. ;)


Eikös yleensä istusta penkillä, eikä penkin vieressä? Panfu hieman sekoili, ja koneellani näytti siltä, että Heraa istuisi tuon penkin vieressä. xD

Tassuittain,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.