keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Uudet tasot ovat Panfussa!

Moi! Ensimmäiseksi onnea kuukauden bloggareille, eli Maggylle, Namusiilille, Andromedalle, Negritalle, Chuchulle, Saafalle, Juuso-hiphopille sekä Viljamille ja Samulille! :) Kuukauden bloggareita valittiin enemmän kuin aikaisemmin, mutta haastatteluja ei enää tule. :( Onneksi sentään tikkareita jaetaan yhä.

Uudet tasot ovat myös saapuneet tänään Panfuun!

Uusilta tasoilta Kultapandat saavat mm. kaksi uutta asua, kukkaraketin ynnä muuta. Tavispandoille on kaksi uutta hymiötä, puumaja(!), kultakala puumajaan sekä 8000 Pandakolikkoa! :P Tosi kivaa muuten, että myös tavispandat saavat joskus puumajan, niin löytyy sitten meille kaikille jotakin kivaa.

Eilen Panfuun tuli uusia huonekaluja sekä Ellan ja Maxin blogiin tuli äänestys, jossa valitaan 5 yleisön suosikkia Hassuin asu-kilpailusta. Äänestysaikaa on torstaihin asti.

Sitten yhteen vähän surullisempaan juttuun. :( Minä en päässyt jostain kumman syystä kirjautumaan tänään Panfuun, ja Iigorillakin on ainakin ollut sama ongelma eilen illalla. Mistä ihmeestä tämä johtuu? Onko Panfussa jokin bugi? Lähetin Panfu-tiimille viestiä asiasta, kerron täällä, minkälaisen vastauksen sain, ellen pääse ennen vastauksen tulemista itse kirjautumaan sisään. Toivottavasti ongelma korjataan, sillä joudun muuten tekemään uuden Pandan Panfuun. http://blog.panfu.fi/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif

Tassuittain,
- MiniMouse

P.S. Blogissani on nykyisin sitten kommenttien valvonta päällä, eli lähettämänne kommentit tulevat näkyviin vasta sitten, kun olen hyväksynyt ne. Tämä siksi, että liikkellä on nyt lähiakoina ollut yksi tai useampi tyyppi, jotka kirjoittelevat rumasti Panfu-blogeihin Anonyyminä toisten nimillä! Toivottavasti saamme joskus selville, kuka/ketkä nämä salaperäiset kirjoittajat mahtavat olla.

2 kommenttia:

  1. Kiva että sinäkin palasit blogille!
    En ehk tiennyt et palasit aikasemmin :o
    Ite palasin kuukauden bloggareitten julkaisussa XD

    VastaaPoista
  2. :) Palasin Panfuun ja jatkoin blogin kirjoittamista huhtikuun puolessa välissä.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.