keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Lasten päivän juhlat

Moro! Onkos juhlatunnelma jo katossa? x) Tänään ja eilen on nimittäin Paul the Kidin huoneessa lastenjuhlat. Tänään vietetään myös Kansainvälistä lasten päivää. (Mutta Suomessa juhlimme kyseistä päivää virallisesti vasta marraskuussa.) Sen kunniaksi Panfussa on myös kaksi ilmaista Kultispäivää, joista toinen oli eilen ja toinen on tänään. :) Olen tällä kertaa jaksanut ottaa myös kuvia melko paljon ;) (Ja saatan ehkä ottaa illemmalla lisää, mutta laitan ne sitten jonkin toisen päivän postaukseen.)

Porukkaa on aina rauhallisemmilla servereillä vähemmän, mutta näin vähän oli silti päivällä porukkaa juhlissa... O.o (Kuva alla)
















Lopulta jäinkin sitten yksin, kun kaikki lähtivät pois.















Meillä oli eilen koulussa se kevätjuhla, niin päätin pitää tälläista vähän juhlavampaa asua myös Panfussa :)



Tälläistä asua pidin myös Panfun lasten juhlissa.




Juhlasalissakaan ei ollet pahemmin porukkaa...















Sisustin myös majani melko pirteäksi ja lapselliseksi. :)
























Kaksoispieru diskossa :D














Kultapandapäivää viettäen,

























P.S. Jipii! Ihan kotha alkaa kesäloma ^_^ Minunkin pitäisi vaihtaa blogiin hieman kesäisempi ulkoasu, niin päästään sitten kunnolla lomatunnelmiin :D
P.P.S. Mähän sanoin silloin kerran, että Red Bolly alkaa taas kirjoittamaan blogia, niin hän ei ole vielä oikein keksinyt mitään jekkuja pään menokseni, mutta eihän sitä koskaan tiedä... x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.