sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus tuli ja meni

Hei! Niinpä siinä sitten kävi, unohdin ihan toivottaa teille hyvää juhannusta, ja nyt sekin on sitten ohi. redface Mitäs te teitte juhannuksena? Itse kävin eilen siellä PowerParkissa. Kivaa oli. :) Kaikkien laitteiden kiertämiseen, missä halusin käydä meni kolme tuntia, ehdin käydä siinä ajassa kaikissa laitteissa kerran. Pisin jono oli puuvuoristorataan, joka oli ihan portaiden alkupäähän asti, ja sen voin kertoa, että niitä portaita on aika paljon. ;) Lopulta sinnekkin sitten päästiin, ja oli se ajo kyllä sen jonottamisen arvoista. Hmm, kuinkahan kovaa se vuoristorata menee? Pitäisi käydä nuuskimassa jostakin netistä, niin saadan sekin tieto sitten selville. :D Kävin melkein kaikissa samoissa laitteissa kuin ollessani luokkaretkellä, mutta jätin ne pari hurjinta käymättä, eli Pegasuksen ja Mega Dropin. En uskaltanut mennä niihin yksin. confused redface

Sitten Panfuun. Hassuin asu-kilpailun osallistumisaika on päättynyt, eli eilen oli viimeinen päivä kehua toisten asuja viesteillä ja lähettää kuva omasta asusta Panfu-tiimille. Lisäksi ensi viikolla pitäisi tulla uusia tasoja. :P Tänään ehkä julistetaan ensimmäiset Kuukauden bloggarit, jotka eivät saa haastattelua. :( Onneksi sentään niitä tikkareita jaetaan edelleen. Ja huom! Tämä oli ainoastaan vain villi veikkaus, että kuukauden bloggarit julkaistaisiin tänään, en ala mitään vielä lupailemaan, sillä enhän minä niitä voittajia päätä.

Tassuittain,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.