sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäfiiliksiä

Huh! Moi, Pandat! :) Kävin tässä juuri äsken pienoisella pyörälenkillä, ei se kovin pitkä ollut, ehkä n. 2-3 km yhteensä. Ajattelin, että kuntoni on heikentynyt, enkä pääse lenkkiä samassa ajassa kuin viime syksyllä. No, yllätyin sitten, koska sain ajaksi 9 minuuttia viime syksyisen 10 minuutin sijasta. Tuli ihanan lämmin siinä samalla, kun ulkona ei nyt tässä aamupäivällä vielä kovin lämmintä ole ollut.

Ajattelin muuten kertoa vähän siitä toikkaristani, jonka sain eilen. Meidän kaupungissa on tämmöinen ihme systeemi, että ala-asteella ei vielä anneta kaikista aineista numeroita todistukseen. -.- No jaa, todistus oli silti ihan hyvä, ja tässä se tulee:

Käyttäytyminen: n. 8 (Pysyi samana) (Todistuksessa lukee "hyvin" joten suunnilleen tämä. Siinä on semmoinen ihme systeemi, että "Osaat erittäin hyvin"= 10, 9 "Osaat hyvin"=8 "Osaat kohtalaisesti"=7, 6 "Osaat heikosti"=5 " "Osaat erittäin heikosti"=4 En ole varma, tuleeko tuonne 7 hyvin vai kohtalaisesti kohtaan, mutta olkoot nyt vaikka kohtalaisessa.)
Äidinkieli: 9 (Pysyi samana)
Englanti: 10 (Pysyi samana)
Matematiikka: 9 (Pysyi samana)
Biologia ja maantieto: 9 (Pysyi samana)
Fysiikka ja kemia: 8 (4. luokalla ei ollut vielä fysiikkaa ja kemiaa erikseen aineena)
Uskonto: 9 (Pysyi samana)
Historia: n. 8 (4. luokalla ei ollut vielä historiaakaan)
Musiikki: n. 8 (Viime vuoden todistuksessa ei arvosteltu musiikkia)
Kuvataide: n. 9 tai 10 ( Viime vuoden todistuksessa ei arvosteltu tätäkään)
Käsityö: n. 7 tai 6 ( Tätäkään ei arvosteltu viime vuonna)
Liikunta: n. 7 (Ei arvosteltu viime vuonna)

Aika samana se pysyi kuin viime vuonnakin :D (Psst. tiesittekö, että en lue melkein koskaan kokeisiin, mutta saan silti melko hyviä numeroita hyvän muistini ansiosta. Jatkan samalla linjalla myös ensi vuonna, koska ei kiinnosta kovin paljoa kokeisiin pänttääminen.)

Sitten Panfu-juttuihin. ^_^ Kamaria on nähnyt kristallipallostaan, että Pingoo-pokopetsi itkee jossakin rannalla ja näyttää surulliselta. Ella ja Max aikovat selvittää asiaa, ja kertovat meille huomenna, miten Pingoota voisi auttaa.

Meikäläisen pitäisi vaihtaa blogin ulkoasu ja yläkuva hieman kesäisempiin, vaikka ovathan nämäkin jo melko kesäiset, mutta ovat olleet jo pari kuukautta. Yritän saada tänään jotakin aikaiseksi.





















Muokkasin siitä yhdestä Lasten päivä-kortista huvikseni tälläisen, saa kopsata. :) Lisään tämän sitten myös siihen joskus valmistuvaan kopioitavaa-osioon. Kuvan pystyy siis laittamaan toisen kuvan "päälle" helposti, sillä se on läpinäkyvätaustainen.

Tassuittain,

1 kommentti:

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.