perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sori, postailu jäänyt vähän vähemmälle...

^^ Otsikko kertookin kaiken. ;) Eli siis.... mistäs nyt aloittaisin...

Sori kun en ole oikein muutamaan päivään postaillut, mutta tähänkin on nyt taas järkevä selitys. Vanha koneemme hajosi, eli piti käydä hommaamassa uusi. Uuden koneen asentamisessa meni tietty aikaa ja piti laittaa kaikki virustentorjuntaohjelmat ym. eli pääsin siis vasta eilen Panfuun, koska tiistaina kone oli mennyt hajalle. Vanhan koneen mukana menivät kaikki kuvat, videot sun muut. Eikä niitä saa enää takaisin. Minulla oli pari julkaisematonta Panfu-videota siellä, eli valitettavasti niitä ei saada enää YouTubeen tai tänne blogiin. Samalla hävisivät tietty myös kuvankäsittelyohjelmat, eli Gimp ja eräs toinen mikä tuli piirtopöytäni mukana. Asennan tänään varmaan piirtopöydän ja sen kuvanmuokkausohjelman tähän uuteen koneeseen, mutta en tiedä, lataanko Gimppiä uudelleen, se toinen oli nähkääs lähes samanlainen kuin Gimp, ehkä jopa parempi. HyperCam pitäisi myös ladata uudelleen, mutta pitäisi löytää jostakin se vanhempi versio, mitä käytin, koska en osaa käyttää sitä uudempaa. xD

Panfussakin ehti tapahtua sillä aikaa kun olin poissa. Huonekalukuvastoon on tullut goottityylisiä huonekaluja ja vaatekuvastoon goottivaatteita. :)
Pingoota ja hänen perhettään piti käydä ruokkimassa jäätelöllä, ja nyt pingviinit ovat jo hypänneet laskuvarjollakin :D

Tassuittain,
- MiniMouse

P.S. Teen uuden tassuittain-kuvan pian. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.