tiistai 21. kesäkuuta 2011

Bileviikko Panfussa + jotakin sekavaa jauhantaa huvipuistoista

Moro! Panfussa on tälläviikolla bileviikko. Linnan juhlasalissa alkaa huomenna kivat jääbileet, jonne tulee jääkenttä! http://blog.panfu.fi/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Tulee varmasti olemaan tosi hauskaa! :D

Juu, oli mulla muutakin asiaa. ;) Musta on tainnut tulla nyt joku huvipuisto- ja tivolifani. Katon joka päivä YouTubesta huvipuistovideoita, joten en malta odottaa tämän viikkoista reissua PowerParkkiin. (Jep, kävin siellä kuukausi sitten luokkaretkellä, mutta menen nyt juhannuksena sinne vanhempieni kanssa.) Toivottaavsti säätiedotus muuttuu, sillä nyt se näytää, että perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sataa. -.- No, jos on huono keli, niin mennään sinne sitten vaikka seuraavalla viikolla! ;) Lisäksi me mennään vielä heinäkuussa Nokkakiven puistoon Jyväskylän lähelle Laukaalle. Se on Suomen uusin huvipuisto, ja siellä on aika vähän laitteita mutta mua se ei kauheena haittaa. :)

Minkäslaisista huvipuistolaitteista te muut tykkäätte? Voitte kertoa suosikkilaitteitanne kommenteissa, jos haluatte. Itse pidän semmoisista melko rauhallisista ja sopivan hurjista, pääalaspäin menevät vuoristoradat jätän suosiolla käymättä. Pidän silti tavallisista vuoristoradoista tosi paljon. (Ooh... Powerin puinen vuoristorata! Se on vaan niin ihana tunne kun tullaan alas sieltä n. 30 metristä ja tuntuu, kuin laskeutuisi sinne metsään. =) Pyörityksestäkin tykkään laitteissa, mutta ei niin paljon, että menee maha ihan sekaisian ja meinaa tulla yrjöt. Mustekalat ja sen semmoiset on kivoja, joissa on sitä pyöritystä. Mulla on kans korkeanpaikankammo, eli en tykkää kauheasti kovin korkealle menevistä laitteista. Vuoristoradat menee vielä tietysti, maailmanpyöräkin vielä jotenkuten. Olen käynyt myös vapaapudotuksessa, ja se tuntui silloin jotenkin tosi kivalta olla siellä ylhäällä. Ehkä pelkoni on katoamassa? :) Mihinkään moneen kymmeneen metriin nouseviin karuselleihin en silti suostu ikinä menemään. x(

Missä huvipuistoissa tai tivoleissa olette käyneet? Minä olen käynyt vain PowerParkissa, Wasalandiassa ja Suomen tivolissa. Menen silti tänä vuonna sinne Nokkakiven puistoon. Tykkimäellekin olissa tarkoitus joskus mennä, mutta se menee sitten luultavasti ensi vuoteen. Sinne on täältä kauhean pitkä matka, yli 400 km. Linnanmäellekkin on täältä yli 400 km, mutta ei kumminkaan niin pitkä matka kuin Tykkimäelle. Särkänniemeen on vähän pitempi matka kuin Nokkakiven puistoon, eli jotakin yli 300 km. (Nokkakiveen taisi olla melkein 300 km, en muista tarkalleen paljonko. :P) Särkänniemessä ja Linnanmäellä on kumminkin se huono puoli, että joutuu jonottamaan kauemmin kuin näissä minun lähellä olevissa huvipuistoissa, koska Lintsillä ja Särkänniemessä käy enemmän porukkaa. Powerissa ei yleensä sitä jonoa ehdi kovin paljoa kertymään, ellei käy siellä siihen "sesonkiaikaan" eli joskus heinäkuussa.

Nyt menee kyllä postaus pelkistä huvipuistoista jahkaamiseen, eiköhän lopeteta tähän.

Huvipuistoterveisin,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.