lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huomenisia!

Huomenta! Ja nyt tarkoitan todella aikaista huomenta. Heräsin tänään kello 6:00, ja siihen onkin ihan järkevä syy. Menen nimittäin tänään oikeassa elämässä Ähtärin eläinpuistoon. (Matkaa on sinne jonkin verran, mutta ei olla kumminkaan ihan Suomen toiselle puolelle menossa :D) Lähdetään sinne puolen tunnin päästä. Mitäs muuta? Ei varmaan mitään. Tullaan sieltä kumminkin illalla takaisin, niin ehdin varmaan myös illalla Panfuun, sillä nyt kävin vain pikavisiitillä, ja porukkaa oli Bollywoodissa minun lisäkseni vain yksi Panda.
 
Panfussa ei ole oikein tapahtunut parin viime päivän aikana mitään. Pingoon sisarukset lähestyvät horisonttia, koska olemmehan me jo monta päivää niitä ilotulitteita käyneet siellä rannalla ampumassa. :)


Tassuittain,
eläinpuistoon matkaava

2 kommenttia:

  1. harmi et sä et enää tee videoita

    VastaaPoista
  2. Kyllähän mä niitä videoita vielä teen! :o Kuvavideoita ei ehkä enää niin paljon, mutta HyperCamia osaan nykyisin käyttää, niin teen sitten sillä vidoeita. En ole vielä varma, milloin seuraava video tulee, mutta yritän tässä kuussa saada jotakin aikaiseksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.