maanantai 30. toukokuuta 2011

Tuplakultis ja lastenkutsut!

Jehuu, Pandat! :D Huomenna (tiistaina) ja keskiviikkona on kultispäivä! Lisäksi Paul the Kidin huoneessa järjestetään lastenkutsut! Muistakaa käydä silti ensin kutistamassa itsenne professori Bookwormin aikakoneella vauvapandaksi, jos haluatte päästä sisään, sillä kemuille pääsevät vain lapset! ;)

Eilen valittiin tietysti myös Kuukauden bloggarit, ja he olivat tälläkertaa:

- Punni!
- Koala2000!
- Vanilja!
Onnea heille kaikille Kuukauden bloggari-tittelin ansaitsemisesta! :) Tämä oli nyt siis viimeinen kerta, kun Kuukauden bloggarit saavat haastattelut ja erikoisreportaasit Panfun blogiin. Tikkareita jaellaan aktiivisille bloggaripandoille myös jatkossa, mutta haastatteluja ei silti enää tule. :(

Taas jää postaus melko lyhyeksi... O_o No kerronpa sitten vähän huomisesta koulupäivästäni!
Huomenna meillä on illalla koulun kevätjuhla -.- Meidän luokan tytöt laulaa siellä yhden laulun, ja pojat tanssii kutosluokan tyttöjen kanssa poloneesin! x) Meidän koulussa kutosluokkien pitää aina tanssia kevätjuhlassa poloneesi, niin kutosluokalla oli liian vähän poikia, niin vitoselta piti ottaa siihen mukaan lisää poikia. Meidän luokan pojat joutuvat siis tanssia sen vielä ensi vuonnakin, meidän kanssa exclaim Lisäksi me saadaan huomenna koulussa päivällä pizzaa ja katotaan leffa, koska meillä olisi pitänyt olla huomenna yökoulua, mutta rehtori ei suostunut siihen, koska meillä on tällä hetkellä sijainen, koska meidän oma opettaja on äitiyslomalla -.- No, onneksi saadaan sentään sitä pizzaa. :)

Pizzaa ja kevätjuhlaa odotellessa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.