keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Gonzon uimakellukkeet kateissa + muuta

Hei Pandat! Gonzon uimakellukkeet ovat siis olleet kateissa jo viikon ;( Olettekos jo käyneet juttelemassa hänelle? Tehtävän selvitettyä sai sellaisen kivan kapteeninlakin :D
Seuraavassa kuvassa minulla ja nana18 on juuri ne kyseiset lakit päässä.







Lisäksi vielä pari kuvaa eiliseltä:











Panfun sirkusvideokilpailu on myöskin päättynyt, ja tänään iltapäivällä Ellan ja maxin blogiin tulee äänestys, jossa saa äänestää omaa suosikkiaan 20 finalistista. :) Itse en kilpailuun osallistunut, koska en oikein keksinyt mitään mistä olisin voinut tehdä sirkusvideon.

Sitten blogini asioihin, eli uudistuksiin ym.
Blogitekstien loppuun laitettavan kuvan idea on minulla jo valmiina, joten piirrän kuvan sitten tässä joku päivä, en tiedä vielä milloin.
Tänne blogiin on tulossa myös mahdollisesti jo tälläviikolla sellainen ohje-osio, jonne laitan esim. ruutukaappauksen ohjeen.

Sitten varmaankin se kaikista tärkein asia:
Huomenna, eli 19.5. menen luokkaretkelle. (Power Parkkiin :D) Meillä alkaa koulu klo 9:15, eli aamulla kerkeän siis Panfuun, mutta en tiedä, kirjoitanko blogiin huomenna ollenkaan. Säätiedotuksessa on kumminkin luvattu sadetta, mutta toivotaan parasta! ;)

Iloisin mielin,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.