sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Xalian kisaan kuva + luokkaretkikuulumisia! :D

Moro! Tässä on nyt näin aluksi Xalian kilpailuun tämä maisemakuva. :)
















Sen saa sitten suuremmaksi klikkaamalla. ;)

Sitten Panfu-asioihin. Panfussa ei ole nyt oikein mitään erikoista tapahtunut sen jälkeen, kun Gonzon uimakellukkeet oli löydetty. (Paitsi että Ella pääsee kirjoittamaan johonkin kiinalaiseen sanomalehteen! :)

Eli siirrytäänkin sitten siihen minun luokkaretkeen! :D
Okei, mistäs sitä nyt aloittaisi... Me käytiin siis mun luokan kanssa torstaina luokkarretkellä Power Parkissa. Harmi vain, että aamulla satoi, niin me kastuttiin mun kamun kanssa ihan läpimäriksi, kun piti yhdessä laitteessa venata joku 5-10 minuuttia, että se laitteen ohjaaja laittaa sen käyntiin. No, me kyllä sitten vähän kiljuttiin, ja suustakin pääsi muutama sopimaton sana kun se laite lähti viimeinkin käyntiin. (Tuossa vielä kuva kyseisestä laitteesta laitteen valmistajan kotisivuilta.) Nuo penkit mene siis tossa vielä vapaasti akselinsa ympäri, eli se laite menee pääalaspäin. Hurjin laite jossa kävin? Eeh... ehkä tuo mistä jo mainitsin ( Pegasus) tai sitten Mega Drop. (Se menee n. 40 metrin korkeuteen, on siellä ylhäällä n. puoli minuuttia ja sitten sieltä tullaan tosi tosi kovaa alas. Oli kivaa katsoa maisemia sieltä ylhäältä. lol ) Kävin sitten myös maailmanpyörässä ja monissa muissa laitteissa mun kavereiden kanssa. Ainut mihin meidän piti mennä mutta ei ehditty käymään oli kummitusjuna. ^_^ Puuvuoristorata oli kans tosi makee, käytiin siinä pari kertaa.
Onneksi iltapäivällä ei enää satanut, niin vaatteetkin ehtivät kuivua. xD

Huvipuistoterveisin,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.