sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Paljon asiaa

Moido, Pandat! :) Blogger ei toiminut perjantaina, enkä päässyt eilen koneelle reissuni takia, niin kirjoitan siksi vasta nyt. Torstaina kirjoittamani postaus ei tullut heti näkyviin, mutta nyt se on silti vihdoinkin luettavissa.

Aloitetaanpas sitten perjantaista, eli Kultispäivästä. ;)
Perjantai 13. on epäonnenpäivä, mutta itse en ole taikauskoinen, niin en oikein välitä siitä. Meille Panfulaisille se päivä taisi silti olla onnenpäivä, koska Panfussa oli KultaPandapäivä. Itse en käynyt perjantaina Panfussa mitään mahdotonta määrää, mutta tuli silti Panfuiltua ainakin pari tuntia. Kuvia en ottanut taaskaan kovin paljon, anteeksi!
















Tälläista asua käytin illalla Panfussa.








Kävin tietysti myös ratsastamassa ;D

Okei, otin oikeasti vain pari kuvaa! O_O Seuraavana kultispäivänä yritän ottaa enemmän kuvia, lupaan sen!

Sitten eiliseen, eli lauantaihin. Panfussa järjestettiin eilen Bollywood-aiheiset juhlat linnan tanssisalissa. Itse en päässyt eilen ollenkaan Panfuun, koska kävin oikeassa elämässä isosiskoni luona (joka on jo aikuinen), ja hän asuu niin kaukana, että matkaan meni koko päivä. Lähdimme aamulla puoli seitsemältä, ja olimme kotona yhdeksältä illalla. Heti kotiin päästyäni kävin ensimmäiseksi suihkussa ja sen jälkeen katsoin Selviytyjät-ohjelman, enkä olisi muutenkaan voinut tulla koneelle, koska isoveljeni oli koneella. Onneksi Bollywood-juhlat kestävät silti tiistaihin asti, niin minäkin ehdin hieman "bilettää". x)














Kuva siitä, kun olin tänään aamulla juhlissa.
Kaikki Pandat voivat nyt ostaa intialaisen asun, itse ostin tyttöjen asun kokonaan, mutta käytän tällähetkellä kaikkia muita osia paitsi hiuksia.


Tässä vielä kuva asusta lähempää. Kuva on otettu nana18 majassa, ja majan omistaja näkyykin myös kuvassa. ;)

Panfuilemisiin,
- MiniMouse

P.S. Hups! Meinasi ihan unohtua:









Jatkakaamme hirviöpieru postauksen loppuun-perinnettä. Viime kuussa unohdin tehdä sen kyllä kultispäivänä, mutta turha sitä enää murehtia. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.