tiistai 10. toukokuuta 2011

JayPea tulee Panfuun

Moro! JayPea on kertonut lähettämässään kirjeessä, että hän tulee keskiviikkona Panfuun! :D Jotkut pitempään Panfussa olleet varmaan muistavatkin, että JayPea oli vierailulla Panfussa vuosi sitten. Minulta se jäi kumminkin väliin, koska en ollut vielä silloin innostunut Panfusta, vaikka olinkin jo rekisteröitynyt Panfuun. Nyt maltan tuskin odottaa, että JayPea tulee Panfuun! ;)

Evron on muuten yrittänyt vahingoittaa Maxia. ;( Max oli kertonut kuunteluroboteille, että ei muka osaa uida, niin Evron oli tehnyt reiän uimapatjaan, jolle Max meni makaamaan, niin se alkoi sitten tietysti upota. Onneksi Max sentään osaa uida ihan oikeasti! Evron oli lähettänyt myös Ellalle ruusuja, koska Ella taas oli kertonut vakoojaroboteille, että on niille allerginen. Huh, olkaa siis varovaisia, ties mitä voi vielä tapahtua! O_O

Ja sitten muihin juttuihin! :)
En ole vieläkään aloittanut tekemään sitä blogitekstien loppuun laitettavaa kuvaa. Olette ehkä myös huomanneet, että Panfun paikat-sivua ei näy enää sivupalkissa. Uudistan kyseisen osion kokonaan, eli otan uudet, parempilaatuiset kuvat kaikista Panfun paikoista, ja kirjoitan uudet tekstit jne.








Taas tuli melko lyhyt postaus, mutta silti,
JayPeata odotellen,
-MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.