torstai 12. toukokuuta 2011

JayPea on Panfussa + muutakin asiaa

Moi! JayPea on siis saapunut eilen Panfuun ja on tuonut mukanaan Reilun kaupan teetä. Säkki oli painava, joten sitä piti siirtää vähän kerrallaan ja syödä välillä myslipatukoita automaateista. Kun säkin sitten oli lopulta saanut kannettua Brunon luokse ravintolaan, sai lahjaksi teepannun, sekä Bruno ilmoitti, että lauantaina linnan tanssisalissa järjestetään Bollywood-juhlat, joissa juodaan teetä. :)














 Viidakossa oli tehtävän aikana eilen aika paljon porukkaa ruuhkaisimmalla serverillä, niin monet menivät sitten tietenkin sen säkin päälle :( Onneksi itse kerkesin tehdä tehtävän loppuun ennen pahinta ruuhkaa. Tuossa kuvassa olen viidakossa siksi, koska ystäväni nana18 meni luultavasti itse hakemaan säkkiä. (?)

Tänään olinkin sitten Jadettaren ja muiden kanssa Panfussa Totuus vai Tehtävä-leikkiä. Jadettaren blogiin saattaa ilmestyä sitten jonkin ajan kuluttua eräs mielenkiintoinen kuva minusta tekemässä yhtä tehtävää... xD Itse en ehtinyt kuvaa tilanteesta ottaa. (Harmi!)

Ja sitten vielä semmoista asiaa, että huomenna (eli perjantaina) on Kultapandapäivä! :D Huomenna kaikki saavat siis shoppailla, käyttää vaatteita, sisustaa majaansa, ajaa autoilla, ratsastaa hevosilla ja muuttaa itsensä vauvapandaksi. =)

- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.