torstai 5. toukokuuta 2011

Evron se ei luovuta millään...

Moi, Pandat! Evronin lähettämä vakooja on jättänyt Panfuun sellaisia eräänlaisia robotteja, jotka kuuntelevat kokoajan meidän puhettamme. Olemmeko nyt pulassa?
Emme tietenkään, Professori Bookworm osaa tietysti auttaa tälläisissa asioissa. ;)
Professorilta piti käydä hakemassa sellainen jännä hattu, joka estää roboteilta salakuuntelun. Lisäksi robotit saadaan rikottua, kun Pandat laittavat sydänhymiöitä. (Jadetar, jos luet tätä: - Nyt munkin on pakko käyttää niitä sydänhymppiä, kovistelut pitää siis jättää myöhemmäksi. xD Montakohan kertaa sun oikein pitää vielä jäädä odottelemaan mua sillä välin, kun pelaan ;( Sori taas kun pelasin niin kauan, mut en voi tietää, että tuut sinne paikkaan aina just sillon kun pelaan.)
Huomenna proffa lupasi kertoa enemmän näistä roboteista, olkaahan kaikki siis kuulolla silloin. :)

En ole pariin päivään postaillut mitään, koska en ole oikein keksinyt mitään järkevää kirjoitettavaa. Piirsin tässä silti eilen tämmöisen kuvasen Gimpillä, ajattelin, että tästä tulisi se blogitekstien loppuun laitettava kuva, mutta luovuin sitten ajatuksesta. Teen silti sen lopullisen kuvan joskus myöhemmin.





















Joo, ette nähneet väärin: Red Bolly aikoo jatkaa kirjoittamista! (Uusille lukijoille tiedoksi: Red Bollyni kirjoitti viime syksynä tänne minun blogiini. Bollyn kirjoittamat postaukset koostuivat lähinnä pilakuvista ja muista hauskoista jutuista.) Ette ehkä usko silmiänne, koska minähän halaan Red Bollya tuossa kuvassa! Red Bolly saattaa ehkä joskus olla ilkeä, mutta pohjimmiltaan se on oikeasti todella kiltti. ♥

Niin, ja sitten vielä siitä kopiointi-osiosta. :) Se valmistuu höm, joskus. xD Kopioitavista kuvista sekä tilattavista yläkuvista saatan sitten ehkä piirtää osan itse, nyt kun minulla on myös tuo piirtopöytä.
Kommenttia voitte myös laittaa rohkeasti tulemaan, on kiva lukea niitä. =)

Red Bollyn tulevia postauksia odotellen,
- MiniMouse

4 kommenttia:

  1. Moi Mini! Sitte kultapaketin voi nykyään ostaa myös pankki tilin kautta. Lähetä panfutiimille viestiä että haluut ostaa sen pankkitilin kautta jos saat ja sitten sinä saat sähkäriin parin päivän päästä tai vähemmän ajan päästä ja sähkärii lähetetää panfu tiimille lähettämällä siitä ota yhteyttä. Olkaapas hyvä mini jos sen haluat!

    VastaaPoista
  2. Ok. Haluaisin kyllä kultiksen, mutta minulla itselläni ei ole omaa pankkitiliä. (Nyt kyllä ehdottomasti haluaisin, että olisi x) Nykyään vanhemmillani taitaa kyllä myös olla luottokortti, niin sen voisi maksaa silläkin, mutta tuskin mun vanhemmat sitä suostuu ostamaan. No jaa, tuleehan esim. Panfuun usein kaikenlaisia kilpailuja, joissa on joskus palkintoina kultapaketti. Nytkinhän on vielä käynnissä se sirkuskilpailu, mutta itse en osaa oikein mitänä erikoista, niin en aio siihen osallistua. :(

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.