sunnuntai 29. toukokuuta 2011

50 lukijaa!

 Moi! Blogillani on siis nyt vihdoinkin 50 lukijaa! ;) Mitään bileitä en ala nyt järkkäämään, sori. Kuvan jaksoin kumminkin muokata:
















Sitten vain odotetaan, että tulee 100 täyteen. :D

Panfussa ei ole oikein tapahtunut mitään uutta, paitsi että sirkusvideokilpailun voittajat ovat selvillä! ;)
 Nämä taitavat ja onnekkaat henkilöt ovat:
- Fa99ienne
- Anniie0815
- MultiMati9
- friendoMicko
- erik0170
- battybatounette
- FairytaleLotte
- jomyl69
- XxLisaPopsterXx
- Awallmovies

Onnea heille! (: Palkintoina oli kultapaketteja. (Kuukaudesta vuoteen)

Ella ja Max ovat kertoneet blogissaan, että chatit pitäisi poistaa blogeista, turvallisuuden vuoksi. Jos chatteja ei viikon sisällä poisteta, blogin linkki poistetaan Panfun blogilistasta. Minun blogissani on ollut myös chatti viime vuoden heinäkuussa, kun perustin blogini. Ella ja Max kehottivat myös silloin poistamaan chatit blogeistaan, että olisi turvallisempaa.

Ja sitten vielä tietysti se kaikkein jännittävin juttu: Tänään valitaan muutaman tunnin päästä Kuukauden bloggarit! (Oikeastaan ne on luultavasti jo valittu, mutta Ella ja Max julkaisevat heidän nimensä tänään iltapäivällä blogissa xD)

Olen myös saanut blogitekstien loppuun laitettavan kuvan valmiiksi! ^_^

Jännittävää päivänjatkoa,

























P.S. En välttämättä käytä tätä kuvaa kovin kauaa :/ Mun mielestä se näyttää vähän hutaistulta, mutta te voitte kertoa myös mielipiteenne siitä :)

2 kommenttia:

  1. Toi kuva on hirmu hieno! Millä sä teet ton?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Piirsin kuvan Gimp2-ohjelmalla. :) (Piirtopöytää apuna käyttäen, voin joskus tehdä tänne blogiin "esittelyn" piirtopöydästäni, jos et tiedä, mikä se on.)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.