sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivä + 100. blogiteksti! :)

Moro, ja hauskaa äitienpäivää! Mitäs te olette antaneet äidille tai mummille lahjaksi? Minä tein koulussa äidille äitienpäiväkortin ja sille kirjekuoren. Teillä joillakin saattaa olla eräänlainen kuviteltu perhe Panfussa, joten jos sinulla on Panfussa "äiti", muistathan muistaa myös häntä! ;)

Panfussa Evronin kuuntelurobotit on viimeinkin saatu kuriin, lahjaksi tehtävästä sai jonkinlaisen robottikoristeen, mutta eipä sitä sitten ainakaan vielä näkynyt. -.- Sitä vakoojapaitaakaan ei voi enää käyttää, ellei ole KultaPanda. :( Tosi harmillista!














<--- Puumajassani oli yksi päivä vähän enemmän porukkaa kuin yleensä :'D

Sitten siihen blogiasiaan. :) Huomasitte varmaan jo otsikosta, että tämä on (vasta) 100. blogitekstini tässä blogissa. En nyt ala näin pienestä asiasta mitään bileitä järjestämään, mutta onhan se kiva, että ollaan jo tänne asti päästy!
Heinäkuussa vietetään sitten blogin 1-vuotissynttäreitä, en tiedä vielä yhtään, mitä silloin tulee tapahtumaan, järjestänkö kenties jonkinlaiset juhlat?

Tälläkertaa tästä postauksesta tuli nyt melko lyhyt, mutta kaikesta huolimatta,
Hyvää äitienpäivää,
- MiniMouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.