perjantai 5. marraskuuta 2010

Nenäpäivä!

Morjens, Pandat! Tänään on nenäpäivä :D Lisää siitä voit lukea Panfun blogista. Itse pidän Panfussa tänään kokopäivän sitä pellenenää. ;) Ja kaikki varmaan huomasivatkin jo, että Panfua on uudistettu! Prof. Bookwormin "Telepandia" tarkoitti siis sitä, että kun Panda esim. pelaa, niin hänen yläpuolelleen tulee semmoinen kiva nopan kuva :) Itseäni ne hommelit kyllä hieman häiritsee, mutta ei niissä mitään vikaakaan ole. Myös lahja-ja tasokone toimivat tänään. Pääsin tasolle 46, eli nyt voin käyttää kaikkia hymiöitä. Hui, enää neljä tasoa jäljellä, niin olen tasolla 50.  o_o Huh, aika kuluu yllättävän nopeasti. Tänään en taaskaan jaksa laittaa kuvia tai kirjoittaa enempää, joten pyydän teiltä taas anteeksi. Huoh, tällä hetkellä blogin kirjoittaminen ei oikein niin paljon innosta, mutta en nyt tarkoita, että aion lopettaa tämän. Tämä blogi pysyy ainakin koko loppuvuoden, sen lupaan!!! (Enkä oikeastaan aio lopettaa tätä ihan heti, tämä on suosituin tekemäni blogi, joten en halua tuottaa teille pettymystä, rakkaat Pandat.)

Ja nyt, moro!

4 kommenttia:

  1. Onnea, MiniMouse! Neljä tasoa jäljellä? Vau! Minullapa on enää yksi. x)

    VastaaPoista
  2. Ja mä kun oon vasta tasolla 36...

    VastaaPoista
  3. Mangolia: Niin, olethan sinä muutenkin ollut kauemmin Panfussa kuin minä.. >8D Oot ollut jo reilusti yli 200 päivää Panfussa, jos oikein muistan.
    Maikku: Älä huoli, kyllä sinäkin joskus pääset sille viimeiselle tasolle, kaikkien aika tulee joskus! :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.