keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Professori Bookwormin uusi keksintö + video

Heips! Jokos olette kuulleet, että Professori Bookworm on taas keksinyt jotakin? Kyllä, majakastahan tulee rannalla salamoita! Mitä ihmettä on tekeillä? No, Professori Bookworm on keksinyt uuden keksinnön Telepandian. (Liittyy luultavasti jotenkin telepatiaan ;) Ella ja Max pääsivät testaamaan sitä, vaikka eivät edes olisi halunneet :D Perjantaina Prof. Bookworm kertoo kuulemma  lisää tästä hänen "keksinnöstään". Kaikki silloin siis rannalle! Lisää voitte lukea Ellan ja Maxin blogista.

Ja sitten muihin asioihin.
Uusi Panfu video lokakuulta, there you go! (Olkaa hyvät!)

Laitoin loppuun pienen pätkän yhdestä Vocaloid-biisistä, jos haluatte tietää, miltä se kuulostaa. (Sanat eivät siinä kyllä ole ihan sopivia Panfu-blogiin, mutta harva Panda luultavasti tietää, mitä siinä lauletaan :D (Ei ole kirosana, vaan pikemminkin tässä tapauksessa haukkumasana tai "kiusoittelusana".))

Panfuilemisiin, MiniMouse.

5 kommenttia:

  1. Hehe moi mini! Kiva video! Olin päässyt kahteen kuvaan ;D Toivottavasti jatkossakin. On kiva nähä ittensä kuvis! :DDD Ei muut moikks!

    Panfuillen: Uniella

    VastaaPoista
  2. siinä lauletaan "baka baka" eli tyhmä tyhmä : )

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.