sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ulkoasun uudistelua ynnä muuta

Hello! Eilen illalla päätinkin vaihtaa blogini pohjan. Otin sen tälläkertaa Pyzamista, koska Bloggerin pohjasuunnittelutyökalu ei toiminut, omituista :/ Ei näytä muuten toimivan vieläkään... No sitten muihin asioihin.

Panfun blogiin on ilmestynyt uusi kilpailu. Minä ehdinkin jo osallistua siihen :D Lisäksi Manny aikoo pystyttää tänään linnan pihalle joulukuusen, jos oikein muistan. Takkakin valmistuu luultavasti Igluun tänään. Ja sitten on vielä se kaikkein jännittävin juttu: Kuukauden bloggarit valitaan! Minua jännittää niin paljon, että tuskin pystyn edes kunnolla kirjoittamaan. Kuka/Ketkä hän/he mahtavat olla? Luulenpa, että saamme tietää sen illemmalla.

Kuvattomien postausten lista saa jatkoa - en taaskaan ole jaksanut ottaa ruutukaappauksia -.-

- MiniMouse, se laiska pirteä Panda.

2 kommenttia:

  1. Moikka MiniMouse! (toivottavasti kirjoitin nimesi oikein) Sulla on aaaiiiivvvvvvvvaaaaaaaaaannnnnnnnn mahtava blogi! Toivottavasti sinut valitaan kuukauden bloggariksi joskus, koska sen olet kyllä ansainnut

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.