keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Evronin lumiukko

Panfussa alkaa taas tapahtua. Viime viikolla Ella ja Max huomasivat, että heitä tarkkaillaan. He olivat rakentamassa lumiukkoa, kunnes Ella huomasi, että puskassa kahisee jokin. Siellä oli yksi Kitkeriön vakoojista. Tänään saatiin asiasta lisätietoja, Evron on nimittäin rakentamassa lumiukkoa, kuten tästä kuvasta näkyy:

















Vihdoinkin kuullaan taas jotakin Evronista, siitä onkin aikaa, kun hänestä ja Kitkeriöstä on kuulunut jotakin. Taisi olla loppukesällä tai alkusyksyllä, kun Panfussa liikuskeli myös yksi Kitkeriön vakoojista. Minä suorastaan toivon, että Evron keksii jotakin meidän päidemme menoksi, jännitys on aina plussaa. ;)

Uusista uutisista vanhoihin. Napasapa lähti Panfusta sunnuntaina, kun tämän aluksen tankki saatiin täyteen limonadia. Napasapa-tehtävä kesti Kamarian kristallipallon savuamisesta lähtien melkein kuukauden.

Kun menin lauantaina Panfuun, koin iloisen yllätyksen. Kultisvaatteet ja -tavarat olivat jäänet jos ei kaikille, niin ainakin melkein jokaiselle Pandalle! Jes, mahtavaa. ;) Vähän vaihtelua siihen mun perustyyliin, olikin jo aika pitää hieman taukoa siitä kapteeninlakista, vaikka onhan sekin kyllä aika hieno. :) Mutta sitä saa korvata nyt tämä silinterihattu.














Tuosta tulikin mieleeni, että minullahan on tämän viikon sunnuntaina synttärit. En ala nyt mitään bielitä järjestämään, mutta ajattelin kirjoittaa silloin jonkinlaisen jättipostauksen, jossa muistelen kaikkea Panfussa tapahtunutta, ja voisin ehkä julkaista lähes kaikki julkaisemattomat ruutukaappaukset. (Osa on liian härskejä julkaistavaksi täällä, joten ne saavat homehtua kansion pohjalla.)

Kuvastoon tuli muuten eilen uusia vaatteita. En voi tietenkään ostaa niitä, koska en ole Kultapanda. (Täytyy kerätä seuraavalle kultispäivälle paljon rahaa, viime viikolla tuli selväksi, että 50 tuhatta ei riitä. :'D )













Siistejä ovat kyllä. :) Molemmat asut ovat oikein kivoja. Pojan asussa on kaksi miekkaa ja tytöllä on heittotähti ja yksi miekka. Oho, miekat ovatkin kumia ja heittotähti muovia, huomasin vasta nyt. ;o Ei ne sitten ookkaan ihan niiiin siistejä, mut kivoja kumminkin. :D Mulla ei oo sitten minkäänlaisia kokemuksia esim. mistään ninjamangasta tai -animesta. (Esim. Naruto) Tuon Naruton lukemisen voisin ehkä aloittaakin, koska sitä ilmestyy suomeksikin, mutta tiedän, että jos se on hyvä, jään koukkuun siihen. Ja irl rahatilanne tuskin riittäisi, koska Bleach ilmestyy kerran kuussa, Arki joka toinen kuukausi, ja maaliskuussa alkaa Vampire Knight, joka luultavasti taitaa ilmestyä kerran kuussa. N. 6 € per pokkari, kuukaudessa kuluu nyt/tulee kulumaan 12 €-18 € ja vielä joku ylimääräinen sarja, niin se tekisi 18 €- 24 € kuukautta kohden. No, ei tuo nyt vielä mikään päätä huimaava summa ole, ja saan viikkorahaa, niin kyllä luultavasti pärjäisin. Mutta ainakin toistaiseksi saavat jäädä Narutot sinne kaupan lehtihyllylle minun osaltani. Pitää kyllä joskus kumminkin tutustua. ;) Soriih, jäin taas höpöttämään teille jotakin mangasta, (onneksi tällä kertaa muustakin kuin pelkästä Bleachistä) mutta on vielä pakko mainita, että vaihdoin eilen tietokoneen työpöydän taustakuvan, ja parin kuukauden takaisia postauksia lukeneet saattavat jo arvata (jos on kiinnostanut), kuka siinä on. :D Ei siitä mihinkään pääse, lempihahmo on lempihahmo. :)

Siinä taisi olla kaikki tältä kertaa,
- Mini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.