sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Syntymäpäivä

Huomenta, päivää tai iltaa, milloin sitten luetkin tätä. Tänään on Runebergin päivä ja eräs toinenkin päivä. Mikäköhän se on? ;) No, minulla on tänään synttärit. Hui kamalaa, kun aika kuluu nopeasti. Täytin nyt 13 (ei kyllä tunnu siltä) ja ensi syksynä mennään yläasteelle. Mutta katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan :D En järjestä mitään varsinaisia juhlia Panfussa, mutta tulkaa käymään majassani jos haluatte, siellä on sopivasti kultispäivältä jäänyt värikäs maja.













Tämän päivän kunniaksi päätin tehdä superpitkän postauksen kaikista Panfun tapahtumista, joissa minä olen ollut mukana! :D Elikkä siis olen ollut pari kertaa lopanneena, joten silloin tapahtuneissa tapahtumissa en ole ollut mukana, mutta käydään kaikki ne mukavat hetket läpi, jolloin minä olen ollut paikalla. :) (Pahoittelut siitä, että loppupäästä ei oikein löydy kuvia, innostus laski kesken postauksen kirjoittamisen :D) Eiköhän aloiteta~

Liityin Panfuun huhtikuun puolessa välissä vuonna 2010. Olen ollut tällä hetkellä 661 päivää Panfussa. En aluksi oikein innostunut Panfusta, joten rupesin ihan "jokapäiväisesti" pelaamaan Panfua vasta jalkapallon MM-kisojen aikaan. En ehtinyt itse veikkaamaan, koska en tiennyt, mistä se veikkaushomma löytyy. :(

















Ensimmäinen varsinainen tapahtuma, jossa olin mukana oli Suomen Panfun historian pisin tehtävä -Krucio. Ehdin vasta Krucion jälkimmäiselle, pitemmälle visiitille, joka kesti koko kesän. Kävin ratkomassa arvoituskoneen labyrintin ja etsimässä kivetetyn esineen lähes joka päivä. Oi niitä aikoja! :) Arvoituskoneesta sai joka päivä kivan lahjan, joka oli joko huonekalu, maja tai pelikortin tausta. Nykyään Krucio-tehtävän tavaroita voivat käyttää vain Kultapandat.









Heinäkuussa oli Ellan synttärit, mutta en lukenut silloin vielä Panfun blogia, joten missasin ne. :(











Heinäkuussa päästiin myös kilpailemaan Pokopetseillä! Harmi, että nykyisin ei oikein voi kilpailla, sillä Pokopetsien terveystaso ei nouse, vaikka niitä ulkoiluttaisi kuinka. Ihme juttu, pitää laittaa palautetta Panfutiimille joku päivä. ;(











Elokuussa 2010 oli Panfun kansainvälinen vaatesuunnittelukilpailu, jokaisen maan voittajien asut pääsivät Panfun vaatekuvastoon, josta pandat voivat ostaa niitä. Itse en sijoittunut, mutta asuni kuva pääsi Panfun blogiin saaden eräänlaisen kunniamaininnan. :) Linkki postaukseen, jossa näkyy suunnittelemani tytön asu, lähetin tytön ja pojan asut erikseen Panfutiimille, hitsit, olisi pitänyt liittää ne heti samaan kuvaan. ;o Suomen voittajat olivat Huka ja Hassuliini. Molempien asut löytyvät edelleenkin Panfun vaatekuvastosta. Jos olet Kultapanda, käy ihmeessä ostamassa!

Elokuussa Panfuun tulivat myös tasot 41-50.

Syyskuussa Krucio saatiin kukistettua, Kamarian taialla hänet muutettiin lapseksi, ja häntä alettiin kutsua hänen oikealla nimellään, Paul. Koska Paul oli melko tylsä nimi, häntä kutsuttiin myöhemmin Paul the Kid:iksi. Tehtävästä sai loppupalkinnoksi supersankarin asun, ja jos oli ratkonut ahkerasti arvoituskoneen sokkeloita, sai lisäksi Pingoo-pokopetsin.

















Syyskuussa oli lisäksi Pokopetsien sirkus, jossa Pokopetsit esittivät erilaisia temppuja aina tasatunnein.

Syyskuussa valittiin historian ensimmäinen Kuukauden bloggari, ja hän oli anskumuru.

Syyskuussa saatiin myös uusi Pokopetsi, joka on nimeltään Kerttu, ja jonka myös tavispandat voivat ostaa.











Jutut syyskuulta eivät lopu vielä: Linnan sisäpiha uudistui. Harmi, ettei minulla taida olla kuvaa vanhasta linnan pihasta. :(

Suomalaisten suunnittelemat asut saatiin vaatekuvastoon syyskuussa, lisäksi Kruciosta tehtiin elokuva, jonka nimeksi tuli The Last days of Krucio.













Lokakuussa Maxin synttäreillä esiintyi The Smashing Pancakes. Keikalta pystyi lataamaan koneelleen kaikki heidän neljä kappalettaan.

Vedenalainen koulu aukesi kaikille pandoille lokakuussa, ennen sitä sinne pääsivät vain Kultapandat.

Lokakuussa linnan salissa pidettiin Halloween-juhlat, ja niitä ennen Carl Caruso kaksi loistavan pilan: Hän pukeutui Boneziksi. :D Häntä vastaan piti pelata kivi-paperi-saksia, ja jos voitti, sai palkinnoksi Halloween-koristeita ja Halloween-asun, itse sain kumminkin vain koristeita, sillä en ehtinyt paikalle ajoissa. :(

Marraskuussa Professori Bookworm keksi Telepandian, eli ne merkit, jotka näkyvät Pandojen yllä, kun esimerkiksi kirjoittaa tai katsoo toisen pelaajan pelaajakorttia.

Marraskuussa Manny rakensi Panfuun iglun, jonne tuli myöhemmin joulukalenterikin.

Joulukuun puolessa välissä loppasin Panfun ja blogini lähes puoleksi vuodeksi, palasin kuitenkin huhtikuussa 2011, jos en olisi silloin eräänä perjantaina päättynyt tulla käväisemään Panfussa, tuskin olisin nytkään tässä. :) Palatessani Panfussa oli tapahtunut vaikka mitä, mm. Pandat pelaajakortissa olivat uudistuneet sekä Kitkeriö oli tullut.

Palatessani Panfussa käynnistyi kansainvälinen sirkusvideokilpailu, ja etsittiin mm. Benny Bunnyn karanneita tipuja. Myös Kitkeriöstä oli tullut vakooja Panfuun.

Toukokuussa Panfussa oli Kitkeriöstä tulleita kuuntelijarobotteja, sekä Jay-pea tuli käväisemään. Juhlasalissa järjestettiin Bollywood-juhlat ja Gonzolta varastettiin uimakellukkeet. Toukokuusta alkaen pystyi myös lähettämään viestejä kavereilleen, myös Pan Lee tuli käymään.

Kesäkuussa oli kansainvälinen lastenpäivä, jolloin Paul the Kidin huoneessa järjestettiin juhlat. Pingoo saapui perheineen, sekä tasot 51-60 saapuivat.











Heinäkuussa oli maailman väestöviikko, jolloin joka päivä jossakin Panfun paikassa tapahtui jotakin kummallista, kun paikalla oli vähintään 20 pandaa. Panfuun tuli tarra-albumi, jolla voi lähettää toisille tarroja. Jälleen kerran vietettiin taas Ellan synttäreitä, tällä kertaa en muistanut tulla paikalle...














Heinäkuussa tuli myös roskatulva Panfun rannoille.

Heinäkuussa Bruno valmisti lisäksi rasvattomia lentomuffinseja, sekä Jay-Pea tuli taas käymään.

Elokuussa Panfussa oli kokonainen bileviikko kansainvälisen nuortenpäivän kunniaksi sekä päästiin ratsastamaan yksisarvisella. 

Syyskuussa nähtiin hieman Panfusta poistuneessa tehtävästä Amaluran rakkaustarinassa ilmestyvää lehmähaamua, Panageriä. Panfussa järjestettiin myös kansainvälinen T-paidan suunnittelukisa, jonka voitti suomalainen panda, Tillervo. :) Loppasin Panfun pariksi kuukaudeksi syyskuussa, joten en ehtinyt kesäsporttifestareille tai Napasapan vierailulle.

Palasin kuitenkin marraskuun lopussa.

Joulukuussa Panfussa oli taas joulukalenteri, josta sai tavaroita. Uudeksivuodeksi järjestettiin viisi päivää kestävät kemut juhlasaliin.

Tammikuussa 2012 Napasapa tuli toiselle vierailulleen. Tammikuussa Panfuun tulviat myös Saavutukset, ja valikkopalkki uudistui.

Sitten ollaankin jo päästy tähän päivään. Nythän on menossa se Evronin (meinasin kirjoittaa Krucion) lumiukkohommeli. Katsotaan, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. :) (Toivottavasti jotakin kamalaa!)

Postauksesta ei tullutkaan niin pitkää kuin ajattelin, ja innostus hieman hiipui tapahtumista kirjoitettaessa, enkä oikein jaksanut laittaa kuvia, mutta olkoot sitten näin. :)

Ai niin, meinasi melkein unohtua: Uusin tekemäni video! Tällä kertaa se on kuvavideo, tehty "vanhalla tekniikalla" eli samanlainen niitteen tekemieni ikivanhojen videoiden kanssa. Tässä kaikki kuvavideoni, jotka löytyvät YouTubesta uusimmasta vanhimpaan:

Uusin videoni
 
Panfu lokakuu 2010
 
Panfu elo-syyskuu 2010
 
Panfu kesä-heinäkuu 2010

Synttäritunnelmissa,
- Mini



















P.S. Maxin muistolle - Lue Xalian blogista koko juttu :'(

22 kommenttia:

  1. Ihanaa syntymäpäivää, Mini! :D

    VastaaPoista
  2. Moikka mini! hyvää syntymä päivää vaikka sanoin jo sulle tänään panfussa. mut mulla on kysymys:miten saat tän ulkoasun jossa siu´vut on ylhääällä eri värit pokolla on myös sellanen. mini pliis voisitko vastata ja kertoa mistä sait. ja hyvää syntymäpäivää taas!
    -Ellabe

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille onnitteluista. :) Ellabe: Poko on kieltänyt kertomasta, mistä näitä saa, joten en ihan paikan nimeä mene paljastamaan. Jotta tämä ei menisi pelkäksi salailuksi, voin sanoa, että selaamalla blogini alas asti löytää linkin noista Copyright-merkinnöistä sinne, mistä näitä saa. Näitä pohjia on sitten melko vaikea asentaa.

    VastaaPoista
  4. Valtavasti onnea ystävälleni Minille teit kyllä aika pitkän postauksen ;)

    VastaaPoista
  5. Ja kiva kun mä oon tossa vidisä :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos taas onnitteluista. :D taisto1: Tavallaan, sillä siinä on paljon kamukuvia. :)

    VastaaPoista
  7. mini voisitko pliis kertoo en tajuuu miten sinne päästään. lupaan etten kerro kenelekkään. kaverini oikeessaelämässä tietää mut siitä että jos joku kertoo mulle salaisuuden en ikinä riko sitä.

    VastaaPoista
  8. PALJON ONNEEA VAAN PALJON ONNEEA VAAN PALJON ONNEEA MIINI PALJON ONNEEA VAAN!!!

    VastaaPoista
  9. Kiitos taas onnitteluista. (Paljonko näitä oikein tulee?)
    Ellabe: Oho, sieltä ei pääsekkään sinne. :o Eeh... katotaan, pitää kysyä Pokolta saanko kertoa. :(

    VastaaPoista
  10. Paljooon onneeaa vaan paljon onneeeaa vaan paljon onneeaa Mini paljon onneeaa vaan

    VastaaPoista
  11. Mini.. Sait meiltä ylpeä blogi kampanjan.. Katso blogiimme...:)

    VastaaPoista
  12. Kiitos onnitteluista, minna-keiju. (: Ja thanks vielä tuosta palkinnosta, Panda255 ja Pandda12, olen saanut myös Tillervolta Panda Friendship-palkinnon, joten teen piakoin postauksen, jossa laitan eteenpäin molemmat palkinnot.

    VastaaPoista
  13. öö.. mini ootko vielä kysyny pokolta siitä ulkoasu jutusta:/
    -Ellabe

    VastaaPoista
  14. Hui kuinka pitkä postaus! ;) Paljon onnea sulle kuitenkin Miniseni! 13! Wautsi!
    Sori jos tuli lyhyt komma...♥♥♥

    VastaaPoista
  15. Ellabe: Ei ole tullut vielä kysyttyä. :(
    Prinssi: Heh, siitä piti tulla vielä pidempi, mutta olin laiska, joten kerroin tapahtumat lyhyesti. :P Jaa, kiitos. (:

    VastaaPoista
  16. Onnee vaa!!!!
    Kirin samalla tasolla noissa vuosissa tai oikeestaa iässä!!
    Mut kuiteski....Onneaaa..!

    -Krisu99 :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.