keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kiertopalkintoja + pirullisen naurun omaava lumiukko

Olen saanut pari tällaista kiertopalkintoa. Otetaanpa ensimmäisenä vaikkapa Panda Friendship, jonka sain Tillervolta.











Kampanjan säännöt:












Päätin antaa tämän palkinnon pokottimelle. (Nimeä klikkaamalla pääset hänen blogiinsa.) Pokotin on tosi hyvä kamuni, ja jutellaan Panfussa yleensä bloggaamiseen liittyvistä jutuista. (Esimerkiksi näistä ulkoasuhöskistä.) Pokottimen blogi on kiva ja hän on blogannut jo kauan. Olet muuten selvästi kehittynyt kuvien muokkaamisessa, jos vertaa alkupään kuvia uusiin. :P

______________________________
Olen saanut myös Ylpeä blogistasi-palkinnon Panda255 ja Pandda12:sta . Thanks. :)















Mikä on Ylpeä blogistasi- kiertopalkinto?


- Ylpeä blogistasi- kiertopalkinto perustuu siis samannimiseen kampanjaan, joka lähti käyntiin Koalan Panfu-blogista. Palkinnon saanut antaa sen eteenpäin kahdelle muulle Panfu-blogille.


- Saadessasi Ylpeä blogistasi- kiertopalkinnon, voit kopioida (allaolevan) kuvan postaukseesi ja/tai blogiisi, minne sitten ikinä haluatkaan.


- Lue ja kopioi nämä säännöt.

- Jatka palkinnon kiertokulkua kahdelle muulle Panfu-blogille (myös sellaiselle, joka on jo palkinnon saanut aiemmin, voi antaa palkinnon useampaan kertaan), jotka vuorostaan kopioivat lähettävät sen kahdelle muulle jne.

- Perustele, miksi juuri nämä kaksi blogia voivat olla erityisen ylpeitä blogistaan.


Annan tämän tällä kertaa näille kandelle taitavalle bloggarille:

Koalan Panfu-blogi (linkki taas nimessä) Koala onkin itse keksinyt tämän kiertopalkinnon, joten nyt saat tämän itsekin. ;) Koalan blogi on tosi ihana. Tämän hetkinen yläkuva on ihan mielettömän suloinen, sitä katsellessa silmät suorastaan sulavat. Blogissa on useita mielenkiintoisia sivuja. Voit olla ylpeä blogistasi!

Tillervon Panfu-blogi (linkki nimessä)  Tillervon blogi on loistava. Hän on mielettömän hyvä piirtämään, ja postaukset ovat hyvin kirjoitettuja. Tillervo keksii blogiinsa kaikenlaisia kampanjoita ja muita juttuja. Puuhaa löytyy vaikka kuinka paljon, tässä blogissa aika ei todellakaan käy pitkäksi! 
______________________________

 Sitten ihan normaaleihin Panfu-asioihin. Evronin lumiukko on tänään tullut linnan sisäpihalle. Jos menet lumiukon lähelle, tai heität sitä lumipallolla, muutut jääksi. Evronin kohteena oli -kukapas muukaan kuin Paul the Kid. Kamaria naulasi Paulin huoneen oven kiinni, jotta tämä olisi turvassa ilkeältä lumiukolta.





















Painttöhry. Olin laiska. Mutta siis, kuten kuva sanoo, niin tuolla lumiukolla on aika lailla pirullinen nauru! :D Ja voi että, ihana nauru onkin. ♥ Minun täytyi heittää sitä päin kokoajan lumipalloja, jotta kuulisin sen. Lumiukosta kuullaan lisää viikon päästä. (Kuinka pitkiä nämä nykyiset tehtävät oikein ovat? -.-') Ajattelin tehdä joku päivä pihalle tuommoisen samanlaisen lumiukon, mutten voi tehdä sitä nyt, koska olen kipeänä.

...Siitä tulikin mieleeni, että olen ollut koko tämän alkuviikon poissa koulusta, koska olen kipeänä. Aluksi minulla oli kuumetta ja flunssaa, mutta nyt kuume on laskenut. Mutta kun yhdestä vaivasta päästään eroon, toinen tulee tilalle. Silmä. Vasen silmäni vuosi vettä eilen melkein koko päivän. Nyt se on punainen, kuiva ja turvoksissa. Varmaan silmätulehdus. Käydään näyttämässä sitä tänään lääkärillä, katotaan sitten, että mikä siinä oikein on. (Silmien vuotaminen on nuhaisena ihan normaalia, mutta oikea silmäni ei vuoda ollenkaan, joten jokin tässä nyt kyllä haiskahtaa.) 

En pysty kirjoittamaan enempää, silmä häiritsee.
 - Mini
 

6 kommenttia:

  1. Moi, miten sait tän ulkoasun sun blogiis? Tää on ihan sika hieno ja aika sama kun Pokolla, kerrotko?

    VastaaPoista
  2. niin.... sil on oikeest hy hyyytävä nauru! hrrrrr!

    VastaaPoista
  3. Vilma-leidi: Ulkoasu on eräältä sivustolta, jolta saa ilmaisia ladattavia ulkoasuja Bloggeriin. (Poko ei anna kertoa, mikä sivuston nimi on) :(
    Emilia85: Sillä on ihana nauru! ;o

    VastaaPoista
  4. eikä oo! hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Grrrr

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.