tiistai 15. toukokuuta 2012

Karannut otsikko

En keksinyt parempaa otsikkoa, joten tuo saa nyt kelvata. Omg, melkein viikko kun kirjoitin viimeksi. Kirjoittaisin kyllä useammin, kuten lupasin, mutta Panfussa ei tapahdu nykyisin enää melkein mitään. Niinpä myös blogiteksteihin on hankala keksiä aiheita. Voisin ehkä tehdä tästä kuvapostauksen, mutta en jaksa. Ajattelin myös näyttää kaikki blogini yläkuvat jotka ovat vielä minulla tallessa, mutta se sopii paremmin sitten blogini 2-vuotissynttäreille, jotka ovat heinäkuussa. Yritän sinnitellä Panfussa ja pitää blogia ainakin sinne asti, mutta vielä ei kannata pelätä sitä, että loppaisin. Olen kuitenkin ollut Panfussa jo reilusti yli kaksi vuotta, ja olen lähes vanhinta ikäluokkaa täällä, ja en voi tietenkään jatkaa loputtomiin.

Kirjoitan jotakin IRListä, koska Panfun ikuisuuksia kestävä "viikko"tehtävä jatkuu vasta huomenna. Eli menen siis luultavasti ensi lauantaina Jyväskylään, jos on hyvä sää. Jos sataa vettä, menen sinne sitten ensi viikolla. Siellä on erikoisliike minne menen taas tuhlailemaan rahojani enkunkielisiin mangapokkareihin. Reissun jälkeen ajattelin tehdä kunnon kirjahyllypostauksen. :D

Enää 8 päivää luokkaretkeen. Jos joku ei tiennyt, menen siis PowerParkkiin. ;3 Awws, en pysy oikeasti nahoissani, haluaisin sinne heti! Onneksi täältä on vain tunnin ajomatka sinne. Ja voi herranjestas pakko päästä heti 75 metriseen uuteen vapaapudotukseen. ♥ Luokkaretken jälkeen luvassa kuvallinen pitkä postaus luokkaretkitunnelmista.

Huomiseen,
- Minimuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! Ethän kumminkaan kirjoita mitään rumaa? Kommentit ovat valvottuja, joten kommenttisi ilmestyy blogiin vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt sen.